Skocz do zawartości
Wojtek90

Gwałt

Rekomendowane odpowiedzi

Można, ale tego nie życzę. :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Zouza pisze:

Można, ale tego nie życzę. :)

znowu zaczynasz...:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oesu... serio mówię. 

Jak wspomniałam, w moich fantazjach gwałt pojawia się bardzo często. ALE... w tych fantazjach to JA WYBIERAM gwałcicieli i wszelkie okoliczności. 

Tak, jak Ty. Wybrałaś. Tego konkretnego. A nie przypadkowego, być może śmierdzącego żula, któremu akurat w majtach drgnęło, pomiędzy jedną, a drugą flachą. 

Jest różnica, prawda? 

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Zouza pisze:

Oesu... serio mówię. 

Jak wspomniałam, w moich fantazjach gwałt pojawia się bardzo często. ALE... w tych fantazjach to JA WYBIERAM gwałcicieli i wszelkie okoliczności. 

Tak, jak Ty. Wybrałaś. Tego konkretnego. A nie przypadkowego, być może śmierdzącego żula, któremu akurat w majtach drgnęło, pomiędzy jedną, a drugą flachą. 

Jest różnica, prawda? 

No niech Ci będzie 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, HotGirl pisze:

wiec, w oddaniu nie ma gwałtu:(

Ano, nie ma. Dopóki ufasz, dopóki przyzwalasz. TEJ OSOBIE, a nie przypadkowemu agresorowi w parku. Wszak wobec obcego napastnika trudno mówić o oddaniu. To jest ta różnica, o której pisze @Zouza.

Ze mną Kochanek czy Sailor to się nawet w pozorowany gwałt nie pobawią. Mnie wystarczy mocniej chwycić, a już mnie zalewa rozanielone przyzwolenie. Zero walki. Ofiara losu ;) .

Znamiona gwałtu dla kogoś niewtajemniczonego w daną relację może mieć sytuacja, gdy Twój Właściciel zaczyna przekraczać granice, przy których wyją Ci wszystkie alarmy strachu, obaw i jesteś na skraju nadwyrężenia zaufania. Istotą jest, czy wynosicie z tej sytuacji ostatecznie obopólną przyjemność. Nie pozostaje zadra. Zostajesz przez wszystko bezpiecznie przeprowadzona. Dodam, że w relacjach innych niż D/s tego typu dualizmy nie mają raczej racji bytu.

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, Aine pisze:

Tak, to wiem. Tylko w tym wszystkim przeraża mnie fakt, że załóżmy gwałcisz dziewczynę na rozkaz innej... A potem w nagrodę masz swój wymarzony osąd... 

Dlatego Twoja fantazja dopuszczalna dla mnie jest w wersji jak jednak jesteś niewinny... 

Ciężko mi zaprzeczyć, ze jako fantazja właśnie to  mnie podnieca. Na swoją obronę moge tylko powiedzieć, ze te fantazje i "marzenia" skupiają się na całej sytuacji "po" gwalcie. Nie kręci mnie sam akt gwałtu tylko lawina zdarzeń, którą on wywołuje później. Ta cała złość kobiet ukierunkowana na mnie. W sytuacji niezależnego oskarżenia mnie te emocje są jeszcze większe. Bo chciałbym być pozbawiony możliwości obrony... No i najwazniejsze by to kobiety decydowały o moim losie i "sfeminizowany" wymiar sprawiedliwości: ))

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
30 minut temu, mlody pisze:

Ciężko mi zaprzeczyć, ze jako fantazja właśnie to  mnie podnieca. Na swoją obronę moge tylko powiedzieć, ze te fantazje i "marzenia" skupiają się na całej sytuacji "po" gwalcie. Nie kręci mnie sam akt gwałtu tylko lawina zdarzeń, którą on wywołuje później. Ta cała złość kobiet ukierunkowana na mnie. W sytuacji niezależnego oskarżenia mnie te emocje są jeszcze większe. Bo chciałbym być pozbawiony możliwości obrony... No i najwazniejsze by to kobiety decydowały o moim losie i "sfeminizowany" wymiar sprawiedliwości: ))

i jaka by Cie spotkala kara?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to już by zależało od Wysokiego Sadu: ) 

W kontekście bdsmu, to myślę o degradacji mojej seksualności, niszczeniu jej i tlamszeniu. Skoro sam nie potrafilem zapanować nad swoim popedem.

Ciekawym "rozwiązaniem" byłoby gdyby zgwałcona kobieta stała się katem 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
46 minut temu, mlody pisze:

Ciekawym "rozwiązaniem" byłoby gdyby zgwałcona kobieta stała się katem 

W większości przypadków kobiety zgwałcone nie chcą mieć do czynienia z oprawcą nigdy więcej... A takie które pragną zemsty najczęściej wspominają o tym, że chciałyby oprawcę wykastrować... Pozbawić go rąk... Języka... Oczu nawet...  By nigdy więcej na żadną tak nie spojrzał, by nigdy więcej nie mógł w żaden sposób dotknąć kobiety wbrew jej woli... Pewnie nie jedna połamałaby mu jeszcze nogi w kolanach, na wszelki wypadek... 

No ale, są też takie które wolą takiego potwora oddać w ręcę mężczyzn, którzy krzywdzić w ten sposób kobiet nie potrafią. 

To by była kara, prawdziwa dla gwałciciela...a nie tam jakiś osąd kobiet...dla Twojej przyjemności, @mlody.

No ale Twoja fantazja, jak mówisz jest tylko fantazją i lepiej żeby tak zostało dla Twojego bezpieczeństwa... 

• Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
41 minut temu, Aine pisze:

W większości przypadków kobiety zgwałcone nie chcą mieć do czynienia z oprawcą nigdy więcej... A takie które pragną zemsty najczęściej wspominają o tym, że chciałyby oprawcę wykastrować... Pozbawić go rąk... Języka... Oczu nawet...  By nigdy więcej na żadną tak nie spojrzał, by nigdy więcej nie mógł w żaden sposób dotknąć kobiety wbrew jej woli... Pewnie nie jedna połamałaby mu jeszcze nogi w kolanach, na wszelki wypadek... 

No ale, są też takie które wolą takiego potwora oddać w ręcę mężczyzn, którzy krzywdzić w ten sposób kobiet nie potrafią. 

To by była kara, prawdziwa dla gwałciciela...a nie tam jakiś osąd kobiet...dla Twojej przyjemności, @mlody.

No ale Twoja fantazja, jak mówisz jest tylko fantazją i lepiej żeby tak zostało dla Twojego bezpieczeństwa... 

Ja sobie zdaję z tego sprawę. Dlatego miałby być to role play. Dlatego mówiłem o gwalcie bo to gwałt wyzwala te bardzo negatywne emocje a nie na przykład kradzież torebki. 

Co do osadu kobiet dla mojej przyjemności, chciałbym by dla nich to była równie przyjemna  zabawa, karać w ten sposob samca.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...