Skocz do zawartości
Wojtek90

Gwałt

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Zouza pisze:

HotGirl, no to ja już kompletnie nie rozumiem :D

ale ze co??

ale co ja moge ze jak to piszesz to robie się miekka?

a mojego Wlasciciela nie raz sie zwyczajnie boje:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Aine pisze:

To bądź Ty lepiej w tych swoich fantazjach oskarżony niesłusznie :D

Weź sobie pomyśl jeszcze raz, czy umiałbyś zgwałcić choćby na rozkaz innej kobiety, jak to wcześniej łaczyłeś z fantazją FemmeFatal... 

Czy skrzywdziłbyś słabszą dla czyjegoś kaprysu? 

Od tej strony popatrz...nawet jeśli to tylko fantazja... 

Aine na pewno chciałbym by była Pani Prokuratorem lub wysokim sądem, na pewno bym przegrał proces bo zacząłbym się miotać:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, HotGirl pisze:

ale ze co??

ale co ja moge ze jak to piszesz to robie się miekka?

a mojego Wlasciciela nie raz sie zwyczajnie boje:)

Ja nie wiem czy Ty piszesz serio, czy dla zgrywy?

Po chwili zastanowienia.

Dla mnie  w relacji Ty- Twój Właściciel nawet nie ma tego komicznie brzmiącego "chcianego gwałtu". Po prostu oddajesz mu się w pełni, gdyż jesteś jego własnością. Bierze Cię gdy chce i jak chce, za Twoim przyzwoleniem. Taki macie układ i z takiego układu macie fun.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, mlody pisze:

Aine na pewno chciałbym by była Pani Prokuratorem lub wysokim sądem, na pewno bym przegrał proces bo zacząłbym się miotać:)

Tak, to wiem. Tylko w tym wszystkim przeraża mnie fakt, że załóżmy gwałcisz dziewczynę na rozkaz innej... A potem w nagrodę masz swój wymarzony osąd... 

Dlatego Twoja fantazja dopuszczalna dla mnie jest w wersji jak jednak jesteś niewinny... 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

HotGirl, no nie rozumiem, bo  mówisz o granicach (np. wspomniany wcześniej anal), o przewidywalności. I miękniesz, gdy na myśl o tym, że on bierze co chce, jak chce i kiedy chce. 

Naprawdę nie widzisz tu sprzeczności? 

No chyba, że macie zsynchronizowane zegarki i preferencje seksualne. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Dragonfly pisze:

Bierze Cię gdy chce i jak chce, za Twoim przyzwoleniem.

Ale z granicami.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Dragonfly pisze:

Ja nie wiem czy Ty piszesz serio, czy dla zgrywy?

Po chwili zastanowienia.

Dla mnie  w relacji Ty- Twój Właściciel nawet nie ma tego komicznie brzmiącego "chcianego gwałtu". Po prostu oddajesz mu się w pełni, gdyż jesteś jego własnością. Bierze Cię gdy chce i jak chce, za Twoim przyzwoleniem. Taki macie układ i z takiego układu macie fun.

no chyba tak faktycznie jest..no ale i tak fantazjuje o gwalcie, i ja juz nie wiem czy chcianym niechcianym, czy pozorowanym

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Zouza pisze:

Ja widzę sprzeczność, ale rozumiem o co chodzi @HotGirl , eh... Rozumiem te pieprzone sprzeczności.

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, Zouza pisze:

HotGirl, no nie rozumiem, bo  mówisz o granicach (np. wspomniany wcześniej anal), o przewidywalności. I miękniesz, gdy na myśl o tym, że on bierze co chce, jak chce i kiedy chce. 

No chyba, że macie zsynchronizowane zegarki i preferencje seksualne. ;)

20 minut temu, Zouza pisze:

HotGirl, no to ja już kompletnie nie rozumiem :D

A dragonfly rozumie!

moje granice nie maja znaczenia, to on je stawia, ustawia i przestawia...

Myslisz ze sie przejmuje tym czy lubie czy nie anal?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Aine pisze:

Dlatego Twoja fantazja dopuszczalna dla mnie jest w wersji jak jednak jesteś niewinny... 

Fantazjować można o wszystkim. Choćby najbardziej wyuzdanym i okrutnym w oczach innych. 

W moich fantazjach o gwałcie sami piękni, zadbani, z dłońmi jak bochny chleba. ;) 

Nie mówicie, że "uważaj o czym marzysz". Nie marzę, fantazjuję. 

• Lubię 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...