Skocz do zawartości
Wojtek90

Gwałt

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Zouza pisze:

To po wszystkim udaje się na najbliższy komisariat Policji. 

Zatem każda zgwałcona, która nie udała się po gwałcie na komisariat policji i nie dokonała zgłoszenia, nie jest ofiarą gwałtu?

Hmm, Zouza, zaczyna Mi się podobać twój tok rozumowania:)

• Facepalm 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rafik, a Ty uważnie przeczytałeś to, co napisałam o hipotetycznej sytuacji z żulem?

A może przede wszystkim - to, co napisała HotGirl?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Zouza pisze:

To po wszystkim udaje się na najbliższy komisariat Policji. 

Chyba, że @HotGirl stawiając opór swemu Właścicielowi otrzyma bolesną karę. Siłą rzeczy, tu policja nie wkroczy do akcji, ponieważ @HotGirl PRZYZWALA na taką kolej rzeczy.

Z jej poprzednich odpowiedzi wnioskuję, że to miała na myśli. Może się mylę.

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Rafik_79 pisze:

Zatem każda zgwałcona, która nie udała się po gwałcie na komisariat policji i nie dokonała zgłoszenia, nie jest ofiarą gwałtu?

Hmm, Zouza, zaczyna Mi się podobać twój tok rozumowania:)

Czytaj ze zrozumieniem, proszę. I zrozum co i do kogo jest skierowane.

I wybacz, że nie odpowiem, ale to, co napisałeś jest... żenujące. 

Nie spodoba Ci się mój tok rozumowania, gdy go pojmiesz. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Sailor&Lula pisze:

Chyba, że @HotGirl stawiając opór swemu Właścicielowi otrzyma bolesną karę. Siłą rzeczy, tu policja nie wkroczy do akcji, ponieważ @HotGirl PRZYZWALA na taką kolej rzeczy.

Z jej poprzednich odpowiedzi wnioskuję, że to miała na myśli. Może się mylę.

Lula.

Lula, owszem, może boi się kary, ale... jednocześnie na nią przyzwala. Ba! Jest to rodzaj fetyszu i podniety. 

Gdyby HotGirl miała poczucie krzywdy, jak w przypadku prawdziwego gwałtu, to - jeśli w ogóle napisałaby o tym na forum - z pewnością nie z taką ekscytacją. 

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza, rozumiem doskonale aczkolwiek takie spłycenie definicją gwałtu jest w wypowiedzi kobiety dla mnie irracjonalne.

Mógłbym polemizować w tej kwestii długo podając sporo przykładów, ale w takim ujęciu byłoby to marnowanie czasu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Zouza pisze:

Lula, owszem, może boi się kary, ale... jednocześnie na nią przyzwala. Ba! Jest to rodzaj fetyszu i podniety. 

Gdyby HotGirl miała poczucie krzywdy, jak w przypadku prawdziwego gwałtu, to - jeśli w ogóle napisałaby o tym na forum - z pewnością nie z taką ekscytacją. 

Dlatego w moim odczuciu, prawdziwy gwałt w relacji D/u jest tylko wtedy, gdy osoba uległa czuje się ewidentnie złamana, czuje obrzydzenie, nie radzi sobie z zaistniałą sytuacją, zaś strona dominująca zupełnie jej w tym wszystkim nie pomaga. Ewidentne nadużycie, kardynalne naruszenie zasad, rozpieprzenie zaufania. Czyste zło, a nie przewrotna przyjemność.

Lula.

• Lubię 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Rafik_79 pisze:

takie spłycenie definicją gwałtu

A konkretnie? O jakim spłyceniu mówisz?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, Sailor&Lula pisze:

Dlatego w moim odczuciu, prawdziwy gwałt w relacji D/u jest tylko wtedy, gdy osoba uległa czuje się ewidentnie złamana, czuje obrzydzenie, nie radzi sobie z zaistniałą sytuacją, zaś strona dominująca zupełnie jej w tym wszystkim nie pomaga. Ewidentne nadużycie, kardynalne naruszenie zasad, rozpieprzenie zaufania. Czyste zło, a nie przewrotna przyjemność.

Lula.

bardziej mnie przekonuje jako kryterium rozróżnienia niż opór/jego brak...

tak przy okazji ciekawie się czyta jak piszecie co chciałam powiedzieć...zaczynam sie sama zastanawiać i gubić co chciałam przekazać:)

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To może się wypowiesz? I może tym razem bez półsłówek? ;)

To, że uległa może bać się kary jest jasne dla każdego, kto choćby otarł się o temat BDSM.

To, że jednak kara może podniecać - też.

I ja Cię nie zamierzam do niczego przekonywać.

Jeśli CHCESZ myśleć i czuć się zgwałcona to nic mi do tego. 

Ale gdybyś NAPRAWDĘ NIE CHCIAŁA, zobaczyłabyś różnicę. Stąd przykład z żulem. ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...