Skocz do zawartości
Wojtek90

Gwałt

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, mlody pisze:

Dlatego mówiłem o gwalcie bo to gwałt wyzwala te bardzo negatywne emocje a nie na przykład kradzież torebki

Wiesz jaka torebka dla kobiety potrafi być ważna?

Jeszcze w podstawówce, jeden śmiałek odważył się... moją próbował wyrwać. Do dziś wspomina łańcuch tej torebki na swojej głowie... Poznał moje negatywne emocje, oj, poznał... 

6 minut temu, mlody pisze:

Co do osadu kobiet dla mojej przyjemności, chciałbym by dla nich to była równie przyjemna  zabawa, karać w ten sposob samca.

A mi się to w głowie nie mieści, bo o ile jestem sobie w stanie wyobrazić, że mogłabym być jedną z tych kobiet... To nie zrobiłbym nic, wiedząc, że to Ci robi dobrze. 

Zabawa kosztem skrzywdzonego człowieka, czy zwierzęcia nie ma miejsca nawet w moich fantazjach. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, Aine pisze:

mi się to w głowie nie mieści, bo o ile jestem sobie w stanie wyobrazić, że mogłabym być jedną z tych kobiet... To nie zrobiłbym nic, wiedząc, że to Ci robi dobrze. 

Zabawa kosztem skrzywdzonego człowieka, czy zwierzęcia nie ma miejsca nawet w moich fantazjach. 

Jednakże jest to role play. Role play związany z gwałtem jest bądź co bądź całkiem popularny. U @mlody został rozszerzony o dodatkowe aspekty.

Lula.

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, Sailor&Lula pisze:

Jednakże jest to role play. Role play związany z gwałtem jest bądź co bądź całkiem popularny. U @mlody został rozszerzony o dodatkowe aspekty.

No ja wiem, Lula.

A ja się odnoszę do tematu, że to nie dla mnie... ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Aine pisze:

No ja wiem, Lula.

A ja się odnoszę do tematu, że to nie dla mnie... ;)

Dla mnie też nie, ale dobrze, że @mlody przybliżył istotę swej fantazji. Teraz lepiej ją rozumiem :).

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
57 minut temu, Aine pisze:

Wiesz jaka torebka dla kobiety potrafi być ważna?

Jeszcze w podstawówce, jeden śmiałek odważył się... moją próbował wyrwać. Do dziś wspomina łańcuch tej torebki na swojej głowie... Poznał moje negatywne emocje, oj, poznał... 

A mi się to w głowie nie mieści, bo o ile jestem sobie w stanie wyobrazić, że mogłabym być jedną z tych kobiet... To nie zrobiłbym nic, wiedząc, że to Ci robi dobrze. 

Dokładnie tak jak napisała Pani Lula. To role play, to słowo klucz. W otchlaniach anglojezycznego Internetu trafiłem kiedyś na ludzi którzy emocjonowali sie obozami i nazistami. Oczywiście bylo to zmodyfikowane pod bdsm. Taki mały offtop.

A co do samego tematu wracając. W 1 poście napisalem nigdy nie mów nigdy. Oczywiście nie czul bym się na kobietę w przyslowiowych krzakach. Chodziło mi o nie jednoznaczną sytuację. Np jesteśmy na wspólnej imprezie, jest alkohol i lądujemy w łóżku. Jednak nazajutrz sytuacja jest inna i okazuje się, ze posunalem sie za daleko...

Jednak biorąc pod uwagę moją naturę to bardzo mało prawdopodobna sytuacja:d

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, mlody pisze:

co do samego tematu wracając. W 1 poście napisalem nigdy nie mów nigdy. Oczywiście nie czul bym się na kobietę w przyslowiowych krzakach. Chodziło mi o nie jednoznaczną sytuację. Np jesteśmy na wspólnej imprezie, jest alkohol i lądujemy w łóżku. Jednak nazajutrz sytuacja jest inna i okazuje się, ze posunalem sie za daleko...

Jednak biorąc pod uwagę moją naturę to bardzo mało prawdopodobna sytuacja:d

Zaraz zaraz... ta sytuacja z imprezą to chyba już nie jest role play? ^_^:unsure:

Lula.

• Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, Sailor&Lula pisze:

Zaraz zaraz... ta sytuacja z imprezą to chyba już nie jest role play? ^_^:unsure:

Lula.

No nie jest

• Zmieszany 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, mlody pisze:

No nie jest

Proszę zobaczyć co napisałem. Wypiliśmy, wylądowaliśmy w łóżku. Tu nie ma przymusu. Jednak po takiej nocy coś by sie moglo kobiecie odwidziec. Chodzi mi właśnie o taką nie jednoznaczną sytuację 

• Zmieszany 1
  • Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, mlody pisze:

Proszę zobaczyć co napisałem. Wypiliśmy, wylądowaliśmy w łóżku. Tu nie ma przymusu. Jednak po takiej nocy coś by sie moglo kobiecie odwidziec. Chodzi mi właśnie o taką nie jednoznaczną sytuację 

To nadal nie jest role play. Przynajmniej ja znam inną definicję.

Opcję bezpiecznego wdrożenia Twej fantazji w życie zwizualizowałam sobie tak: umawiasz się z trzema kobietami, omawiając z nimi Twój pomysł. Z jedną z nich realizujesz pozorowany gwałt, na zasadzie wczuwania się w swe role, swoistego teatru. Następnie do akcji wkraczają realizatorki Twego osądu. Każdy ma tu swoją konkretną rolę, wszystko jest na poziomie PLAY - nie zaś niejednoznacznej sytuacji. Przy takich niejednoznacznych sytuacjach o których piszesz zdarza się, że kobiety oskarżają o PRAWDZIWY gwałt.

(Może ja w ogóle niepotrzebnie ubieram Twoją fantazję w pomysł na jej realizację, ale tak już mam... Lubię, jak ludzie się spełniają ;) ).

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
19 minut temu, Sailor&Lula pisze:

To nadal nie jest role play. Przynajmniej ja znam inną definicję.

Opcję bezpiecznego wdrożenia Twej fantazji w życie zwizualizowałam sobie tak: umawiasz się z trzema kobietami, omawiając z nimi Twój pomysł. Z jedną z nich realizujesz pozorowany gwałt, na zasadzie wczuwania się w swe role, swoistego teatru. Następnie do akcji wkraczają realizatorki Twego osądu. Każdy ma tu swoją konkretną rolę, wszystko jest na poziomie PLAY - nie zaś niejednoznacznej sytuacji. Przy takich niejednoznacznych sytuacjach o których piszesz zdarza się, że kobiety oskarżają o PRAWDZIWY gwałt.

(Może ja w ogóle niepotrzebnie ubieram Twoją fantazję w pomysł na jej realizację, ale tak już mam... Lubię, jak ludzie się spełniają ;) ).

Lula.

Potrzebnie potrzebnie:). Tak, taki role play to najlepsza i jedyna opcja w moim przypadku.

Jednak gwałty czasami nie są jednoznaczne. I tylko o nakreslenie takiej niejednoznaczej sytuacji mi chodziło

https://film.wp.pl/kevin-spacey-bez-zarzutow-aktor-zostal-uniewinniony-6403863571371649a chociazby ta najglosniejsza sprawa

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...