Skocz do zawartości
Wojtek90

Gwałt

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Aine pisze:

Tutaj byś nie potrafił... 

A widzisz, a ja wprost uwielbiam mężczyzn którzy w takiej sytuacji mówią "nigdy". I to nigdy jest kurewsko niepodważalne. 

Fantazje bywają różne... 

Wiem też, że kradzież królika daje inne emocje niż łzy przerażonej dziewczyny... 

Ja bym wolała ukraść królika, mało tego...nie zrobiłbym mu przy tym krzywdy... Jeśli by mnie kręcił osąd... 

To są po prostu fantazję. Zrobiłem coś złego okropnego, muszę zostać ukarany. Wszelkie zło które uczynią mi kobiety jest usprawiedliwione. Odra mnie z godnośći, zniszczą stłamszą. Nikt ich nie powstrzyma ani nie otrzymają za to kary. Ciężko to opisać. Myślę, że kradzież królika nie dała by takich emocji. Tu po prostu chodzi o role play, odgrywanie swojej roli. Zły prymitywny samiec-pokrzywdzona Kobieta oraz Kobiety, które wymierzają karę i są w pełni usprawiedliwione.

Gdybym został oskarżony niesłusznie miało by to tylko dodatkowy smaczek...

• Dziękuję 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@HotGirl, jak wcześniej napisałam. Ty pragniesz tego "chcianego gwałtu" od konkretnej osoby, bo to daje Ci psychiczne spełnienie. Wziął Cię jak chciał ten konkretny Pan.  Różni się to od tego pozorowanego gwałtu. Jednak oba są za pełnym psychicznym przyzwoleniem kobiety.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, mlody pisze:

To są po prostu fantazję. Zrobiłem coś złego okropnego, muszę zostać ukarany. Wszelkie zło które uczynią mi kobiety jest usprawiedliwione. Odra mnie z godnośći, zniszczą stłamszą. Nikt ich nie powstrzyma ani nie otrzymają za to kary. Ciężko to opisać. Myślę, że kradzież królika nie dała by takich emocji. Tu po prostu chodzi o role play, odgrywanie swojej roli. Zły prymitywny samiec-pokrzywdzona Kobieta oraz Kobiety, które wymierzają karę i są w pełni usprawiedliwione.

Dzięki za to sprostowanie. Teraz wszystko jest jasne i klarowne :) .

Lula.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Sailor&Lula pisze:

Niech więc była by to choćby kradzież kobiecej torebki albo oskarżenie o jakieś tajne podglądactwo, jeśli osąd miałby mieć znamiona wyraźnej solidarności jajników. Bo rozumiem, że w fantazji @mlody istotą jest ów osąd i napiętnowanie go przez silne kobiety za krzywdę wyrządzoną słabszej kobiecie.

Wiele spraw może wywołać u kobiety bezradność, łzy i wstyd. To nie musi być od razu gwałt.

Ale fakt... Fantazje są różne. Dobrze, by niektóre pozostały nimi na zawsze.

Lula.

Dokładnie tak. Solidarność Kobiet, które w sensie bdsm-u mogą mi wszystkie napluć w twarz a ja pozostawiony sam sobie i czekający na karę

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Dragonfly pisze:

@HotGirl, jak wcześniej napisałam. Ty pragniesz tego "chcianego gwałtu" od konkretnej osoby, bo to daje Ci psychiczne spełnienie. Wziął Cię jak chciał ten konkretny Pan.  Różni się to tego od pozorowanego gwałtu. Jednak oba są za pełnym psychicznym przyzwoleniem kobiety.

chciany gwalt brzmi jak oksymoron, ale dla mnie ok:) 

niech bedzie chciany (Dragonfly, 2019)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, HotGirl pisze:

Gdyby nie byl przewidywalny, nie byloby zasad (np. bez przewinienia nie ma bólu, kary) to bym nie oddala mu sie. Mam granice, mnoostwo granic

No to mam jasność, wreszcie.

Robi to, co lubisz, ewentualnie akceptujesz, choć nie zawsze wtedy, gdy to Ty masz ochotę.

Mnie te granice zdarzyło się przekroczyć, choć nie chciałam, a jednak nakręciły mnie tak, że nogi odmawiały posłuszeństwa po. 

Btw. gwałt to nie jest oddanie się. On sobie bierze, nie pyta o pozwolenie i  Twoje granice.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, HotGirl pisze:

chciany gwalt brzmi jak oksymoron

Wiem, że "chciany gwałt" brzmi jak oksymoron, ale lepszego określenia chyba nie znajdziemy.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Zouza pisze:

Btw. gwałt to nie jest oddanie się. On sobie bierze, nie pyta o pozwolenie i  Twoje granice.

taaaaaaaaaaaaaak

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, mlody pisze:

To bądź Ty lepiej w tych swoich fantazjach oskarżony niesłusznie :D

Weź sobie pomyśl jeszcze raz, czy umiałbyś zgwałcić choćby na rozkaz innej kobiety, jak to wcześniej łaczyłeś z fantazją FemmeFatal... 

Czy skrzywdziłbyś słabszą dla czyjegoś kaprysu? 

Od tej strony popatrz...nawet jeśli to tylko fantazja... 

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

HotGirl, no to ja już kompletnie nie rozumiem :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...