Skocz do zawartości
Wojtek90

Gwałt

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Zouza pisze:

HotGirl, ale przecież gdybyś NAPRAWDĘ tego nie chciała, to odeszłabyś, a i pan skończyłby w pierdlu.

Zouza, zaznaczyłabym status tego związku jako "to skomplikowane" :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taka to rogata fantazja. Chcialbym byc oskarżony o gwałt.. Sędzia-kobieta, prokurator -kobieta. Taki mały Femdomowy osąd: d

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 30.07.2017 o 14:16, femmefatale pisze:

Mnie kręci PATRZENIE na gwałt na kobiecie

Ale stawiam się wtedy w roli MĘŻCZYZNY oprawcy itd

Lub dyrygowanie samcami którzy mieliby zerżnąć jakąś sukę

Mam stricte sadystyczne skłonności jeśli chodzi o kobiety

Taki udawany gwałt, czy  byś popatrzyła sobie na realny całkowicie ? 

W dniu 21.07.2019 o 08:11, mlody pisze:

Taka to rogata fantazja. Chcialbym byc oskarżony o gwałt.. Sędzia-kobieta, prokurator -kobieta. Taki mały Femdomowy osąd: d

Można ukraść królika i też znaleźć się pod takim osądem... 

Zastanawia mnie czy umiał byś zgwałcić naprawdę, czy chciałbyś być np. Niesłusznie oskarżony...? 

...........

Ja osobiście lubię takie hardcory...ale przymus na który sie umawiamy z kimś...nie jest równy prawdziwemu gwałtowi...

To są zupełnie inne doznania...sądzę, że były by takie nawet dla tych którzy marzą o realnym gwałcie...choć zawsze jakiś wyjątek potwierdza regułę ... 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, Aine pisze:

Taki udawany gwałt, czy  byś popatrzyła sobie na realny całkowicie ? 

Można ukraść królika i też znaleźć się pod takim osądem... 

Zastanawia mnie czy umiał byś zgwałcić naprawdę, czy chciałbyś być np. Niesłusznie oskarżony...? 

.....

Ja osobiście lubię takie hardcory...ale przymus na który sie umawiamy z kimś...nie jest równy prawdziwemu gwałtowi...

To są zupełnie inne doznania...sądzę, że były by takie nawet dla tych którzy marzą o realnym gwałcie...choć zawsze jakiś wyjątek potwierdza regułę ... 

Raczej być nie słusznie oskarżony. Myślę, ze nie potrafilbym zgwałcił kobiety wiedząc jaką mam naturę. Chociaż z 2 strony nigdy nie mów nigdy. 

Poza tym biorąc pod uwagę post FemmeFatal pojawia mi się w głowie taki nic fantazji. Ona dyryguje mną by zgwalcic jakaś kobietę a pozniej stawia mnie przed sądem śmiejąc mi się w twarz i dostarczając dowodów na moją winę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miało być mix  fantazji.  A co do kradzieży królika to nie o to chodzi. Chodzi o skrzywdzenie kobiety. O Jej emocje i płacz. O To, ze jako samiec dałem się ponieść prymiitywnemu instynktowi. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@mlody, dopytam dla całkowitej pewności.

W tej fantazji chodzi Ci o realne skrzywdzenie kobiety? Jej prawdziwy płacz i prawdziwe uczucie zgwałcenia i upokorzenia?

• Lubię 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 20.07.2019 o 20:26, HotGirl pisze:

Wlasciciel moze...jestem tego swiadoma. On jest zdolny do róznych rzeczy, ale jest przewidywalny na szczescie:) Ale to na inna rozmowę :)

Napisałaś, że właściciel może Cię skrzywdzić. Jednak, jak zaznaczasz, jest przewidywalny, więc masz nad jego zachowaniem jakąś kontrolę.

A gdyby nie był przewidywalny? Oddałabyś mu się wiedząc, że mógłby Cię trwale skrzywdzić, wbrew Twojej woli?

Widać, że jesteś masochistką psychiczno -fizyczną i bardzo pragniesz pełnego oddania sadyście. Dopytuję, gdyż jestem ciekawa Twoich granic. Bo ten chciany gwałt, a nie pozorowany jednak jest czymś innym od zwykłego zwyrodniałego gwałtu. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
43 minuty temu, mlody pisze:

Raczej być nie słusznie oskarżony. Myślę, ze nie potrafilbym zgwałcił kobiety wiedząc jaką mam naturę

Tutaj byś nie potrafił... 

44 minuty temu, mlody pisze:

Chociaż z 2 strony nigdy nie mów nigdy. 

A widzisz, a ja wprost uwielbiam mężczyzn którzy w takiej sytuacji mówią "nigdy". I to nigdy jest kurewsko niepodważalne. 

46 minut temu, mlody pisze:

Poza tym biorąc pod uwagę post FemmeFatal pojawia mi się w głowie taki nic fantazji. Ona dyryguje mną by zgwalcic jakaś kobietę a pozniej stawia mnie przed sądem śmiejąc mi się w twarz i dostarczając dowodów na moją winę.

43 minuty temu, mlody pisze:

Miało być mix  fantazji.  A co do kradzieży królika to nie o to chodzi. Chodzi o skrzywdzenie kobiety. O Jej emocje i płacz. O To, ze jako samiec dałem się ponieść prymiitywnemu instynktowi. 

Fantazje bywają różne... 

Wiem też, że kradzież królika daje inne emocje niż łzy przerażonej dziewczyny... 

Ja bym wolała ukraść królika, mało tego...nie zrobiłbym mu przy tym krzywdy... Jeśli by mnie kręcił osąd... 

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Dragonfly pisze:

Napisałaś, że właściciel może Cię skrzywdzić. Jednak, jak zaznaczasz, jest przewidywalny, więc masz nad jego zachowaniem jakąś kontrolę.

A gdyby nie był przewidywalny? Oddałabyś mu się wiedząc, że mógłby Cię trwale skrzywdzić, wbrew Twojej woli?

Widać, że jesteś masochistką psychiczno -fizyczną i bardzo pragniesz pełnego oddania sadyście. Dopytuję, bo jestem ciekawa Twoich granic. Bo ten chciany gwałt, a nie pozorowany jednak jest czymś innym od zwykłych zwyrodniałych gwałtów. 

Gdyby nie byl przewidywalny, nie byloby zasad (np. bez przewinienia nie ma bólu, kary) to bym nie oddala mu sie. Mam granice, mnoostwo granic

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Aine pisze:

Fantazje bywają różne... 

Wiem też, że kradzież królika daje inne emocje niż łzy przerażonej dziewczyny... 

Ja bym wolała ukraść królika, mało tego...nie zrobiłbym mu przy tym krzywdy... Jeśli by mnie kręcił osąd... 

Niech więc była by to choćby kradzież kobiecej torebki albo oskarżenie o jakieś tajne podglądactwo, jeśli osąd miałby mieć znamiona wyraźnej solidarności jajników. Bo rozumiem, że w fantazji @mlody istotą jest ów osąd i napiętnowanie go przez silne kobiety za krzywdę wyrządzoną słabszej kobiecie.

Wiele spraw może wywołać u kobiety bezradność, łzy i wstyd. To nie musi być od razu gwałt.

Ale fakt... Fantazje są różne. Dobrze, by niektóre pozostały nimi na zawsze.

Lula.

• Lubię 4
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...