Skocz do zawartości
Wojtek90

Gwałt

Rekomendowane odpowiedzi

Któraś z Was lubi seks w klimacie gwałtu, całkowitego zdominowania i uwielbia anal ?

post-23298-0-67944800-1501416134_thumb.gif

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie kręci PATRZENIE na gwałt na kobiecie

Ale stawiam się wtedy w roli MĘŻCZYZNY oprawcy itd

Lub dyrygowanie samcami którzy mieliby zerżnąć jakąś sukę

Mam stricte sadystyczne skłonności jeśli chodzi o kobiety

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ruda: tak, ale wyłącznie w zaufanym towarzystwie. Sam klimat mnie kręci, ale ważne jest dla mnie również bezpieczeństwo. Więc to raczej taki udawany gwałt. Ale mnie sprawia przyjemność.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Seks analny bardzo lubię (nie z każdym byłoby to możliwe ;) ), ale słowo gwałt jest dla mnie słowem jednoznacznym i nie podlega dyskusji. Myślę, że co innego miałeś na mysli używając tego określenia.Czyli poczucie jakiejś niepewności, zagrożenia, specyficzną grę, co jestem w stanie sobie wyobrazić. Ale gwałt zawsze pozostaje gwałtem.

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie słowo gwałt jest przesadzone. Chodzi mi tu o calkowite zdominowanie partnerki. Oczywiście bezpieczeństwo i higiena najwazniejsze..

Ja również bardzo lubię seks analny ale tylko i wyłączniez partnerką, która to lubi. Bez obustronnej przyjemności nie ma to sensu

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie gwałt kręci w sferze fanatazji, tylko i wyłącznie. Czytałem kiedyś książkę jednego seksuologa. Opisywał wyznania kobiety, która mu opowiadała, że ciągle fantazjuje, że jest gwałcona, choć nigdy by tego naprawdę nie chciała. Przytoczył jedną z jej fantazji. Wychodzi z domu na wsi tylko na chwilę na zewnątrz w samym ręczniu, żeby coś zrobić i zatrzaskują jej się drzwi. Idzie do sądiada prosić o pomoc a u niego są koledzy. Same duże chłopy z rumianymi twarzami. Zaczynają ją obmacywać łapami wielkimi jak bochny chleba i biorą po kolei jeden po drugim spuszczając się na jej nagie ciało.

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

gwałt mnie kręci, bardzo

jak zresztą inne formy łamania mnie;)

anal nieeeeeee

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

gwałt mnie kręci, bardzo

jak zresztą inne formy łamania mnie;)

anal nieeeeeee

Gorzej jak trafiłby się przyjemniaczek jak z filmu "Nieodwracalne". ;)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gorzej jak trafiłby się przyjemniaczek jak z filmu "Nieodwracalne". ;)

faktycznie, wtedy byłoby gorzej

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie lubię określenia "pozorowany gwałt" przede wszystkim. Gwałt to przestępstwo, do tego jedno z najbardziej ohydnych jakie mogą być i nie widzę potrzeby mieszania go w tematy preferencji łóżkowych. Oczywiście, że wiele kobiet (a niektórzy nawet twierdzą, że większość) mają takie wizje w fantazjach ale to są właśnie te fantazje, które są fajne dlatego, że są tylko fantazjami. A co do preferencji wolę nazywać rzeczy po imieniu, że jak ktoś lubi ostre i długie rżnięcie w klimatach dominacji to lubi ostre i długie rżnięcie w klimatach dominacji a nie pozorowany gwałt.

• Lubię 17

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...