Skocz do zawartości
Marzyciel

Czy ja tu pasuję?

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Jesteśmy jedną wielką rodziną? Hm... A do mnie to się niektórzy nie przyznają :P

A tak na serio to jest tu wiele ciekawych osób, z którymi można przegadać pół nocy, a czasem nawet i całą noc z piątku na wtorek.

Moim zdaniem - nie spiesz się. Poczytaj, pogadaj, a potem decyduj czy to wygląda tak jak sobie wyobrażałeś i czy rzeczywiście to twoje marzenia. A jeśli tak to w tej rodzinie znajdziesz niejedną chętną osobę, która z Tobą/Wami te marzenia spełni, przy okazji spełniając swoje  :redevil:

Tylko uprzedzam, bo mnie nikt nie uprzedził - tu się przepada na lata :D

Widzę L-md, że z wielu pieców jadłeś chleb, ja dopiero się uczę. ;) Czy na lata, hmm, okaże się. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę L-md, że z wielu pieców jadłeś chleb, ja dopiero się uczę.

Eeeee tam. Są wśród nas prawdziwi smakosze pieczywa wszelakiego. Ja tam mam, powiedzmy, trochę doświadczeń. 

Dobrze, że podchodzisz z dystansem. Powodzenia ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę L-md, że z wielu pieców jadłeś chleb, ja dopiero się uczę. Czy na lata, hmm, okaże się.

To jak się uczysz i masz tę ciekawość, to i ja Ci coś podpowiem bo mi to na początku powiedziano.... I spowodowało to, że przewertowałam to forum w poszukiwaniu trudnych tematów....

"czasami jednak dochodzi się do ściany"

nie straszę na początku, widzę w Tobie pokorę i ciekawość... zatem patrz na temat zk z każdej strony... nie ma szczepionki ani  na uzależnienie ani na ewentualne boleści ... lecz warto mieć to gdzieś we własnej świadomości i nie zakładać "mi się to nie przytrafi, znam siebie"

powodzenia  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt nie odpowie na Twoje pytania. To Twoje życie i wasz związek. Wg mojego doświadczenia warto jeśli Cię to bardzo kręci na początek zaproponować rejestracja waszych "igraszki" bez twarzy i pokazania na jakimś forum :) by twoja Magdalenka poczytałam komentarze. Zobacz czy w oczach jest blysknpodniecenia, czy szybciej oddycha czytając pikantne posty, czy wykazują chociaż odrobinę zainteresowania tym tematem. Opowiedz jak Ciebie to kręci. Wszystko zrozumiesz

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Michał

Pytasz czy tutaj pasujesz, odpowiedź wydaje się być oczywistą. Interesuje Cię temat, kusi i pociąga zatem trafiłeś w potencjalnie najlepsze z możliwych miejsc. Możesz tu poznać rozterki innych, możesz skonfrontować swoje wyobrażenia z doświadczeniami użytkowników, możesz też pytać a kto pyta nie błądzi... może to truizm ale jakże prawdziwy.

Napisałeś, że nie masz pewności iż Twoja Pani podziela Twoje zainteresowanie tematem to niemal norma, prawidłowość. Każdy kto zaczyna tę przygodę obawia się reakcji partnera. Bijemy się ze strachem przed osądem, obawiamy się odrzucenia i oburzenia z drugiej strony Jej obawy też mają realne podstawy.... czy Ty już jej nie kochasz, czy Wasze życie erotyczne Ciebie nudzi, czy nie zależy Tobie już na Niej, czy nie jest już tą najwspanialszą, dla której przestawał się liczyć świat? Ona musi rozwiązać takie dylematy i tylko Ty jesteś wstanie Jej w tym pomóc. Cuckold to przede wszystkim zaufanie.

W Twoim poście znalazłem też stwierdzenie, że niektóre marzenia powinny pozostać marzeniami.... to naprawdę fajne stwierdzenie. Zarówno bezpieczniej i rozsądniej jest już w blokach startowych założyć iż faktycznie partnerka nie będzie kontenta taką formą seksualnego istnienia związku. Przecież nie wszystko jest dla wszystkich... jedni lubią latać innym to jest koszmar. Rozmawiajcie, fantazjujcie ale nic na siłę bo okazać się może że stracisz coś znacznie ważniejszego niż możliwość spełnienia erotycznych fantazji.

Życzę Tobie wszystkiego dobrego, sukcesów i ciekawej bytności na tym forum.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie spodziewałem się niczego

E, jak można nie spodziewać się niczego :) Czyli spodziewałeś się wszystkiego, to doskonała wiadomość! Pasuuuuuuujesz tu, pasujesz!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...