Skocz do zawartości
Marzyciel

Czy ja tu pasuję?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich serdecznie. :)

Mam na imię Michał, mam 27 lat. Jestem w związku z prześliczną Magdalenką. Moje marzenia kręcą się wokół cuckold, jednak nie wiem czy kiedykolwiek je zrealizuję. Może niektóre marzenia powinny zostać marzeniami. Poza tym, ona raczej nie jest do tego przekonana. Pomimo, że mamy za sobą powiedzmy pierwszą rozmowę, albo precyzyjniej ujmując, moje wybełkotanie tego o czym myślę, nasze życie erotyczne, kręci się wokół naszej dwójki. Może i lepiej. Formalnie jestem tu z ciekawości, aczkolwiek nie ukrywam, że chciałbym poznać kogoś, z kim możnaby ciekawie porozmawiać.

Pozdrawiam,

M.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj :)

Osób do rozmowy na pewno nie zabraknie :). Trzymam kciuki za pomyślne potoczenie spraw :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, tutaj większość tylko rozmawia :lach:

Czuj się między nami jak u siebie :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ruda: Przedmówcy mają rację, a co do realizacji niektórzy czekają na nie latami więc nie należy się poddawać po pierwszych rozmowach. Poznanie użytkowników forum a w późniejszym terminie zloty znacznie ułatwia przekucie marzeń i fantazji w rzeczywistość :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

skoro CIEBIE to kręci to pasujesz...

przecież nie musisz mieć partnerki która podziela twoje upodobania by lubić to co lubisz...choć zdecydowanie łatwiej byłoby ci zrealizować swoje pragnienia ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Michale...

Pasować to może pięść do nosa... albo wiele innych rzeczy do jeszcze innych rzeczy...

A Ty po prostu jesteś we właściwym miejscu, więc baw się dobrze... pisz i czytaj, rozmawiaj i ten świat poznawaj... a szybko stwierdzisz, że nudzić się tu nie będziesz...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może niektóre marzenia powinny zostać marzeniami.

Całkiem możliwe, może powinny. Witamy Cię na Forum serdecznie, na pewno znajdziesz tu swoich rozmówców.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie spodziewałem się tak miłego przyjęcia. Właściwie, nie spodziewałem się niczego. Widzę, że jesteście tu jedną wielką rodzinką. :)

Odnoście posta, w którym poradzono mi, że rozmowy, a z czasem zloty pozwolą przekłuć moje myśli w czyny. Hmm, nigdy nie myślałem o wzięciu udziału w zlotach, ale może to być ciekawe doświadczenie. Z pewnością zagłębie się w lekturę na ten temat. 

Raz jeszcze dziękuję za ciepłe przywitanie. :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć,

Jesteśmy jedną wielką rodziną? Hm... A do mnie to się niektórzy nie przyznają :P

A tak na serio to jest tu wiele ciekawych osób, z którymi można przegadać pół nocy, a czasem nawet i całą noc z piątku na wtorek.

Moim zdaniem - nie spiesz się. Poczytaj, pogadaj, a potem decyduj czy to wygląda tak jak sobie wyobrażałeś i czy rzeczywiście to twoje marzenia. A jeśli tak to w tej rodzinie znajdziesz niejedną chętną osobę, która z Tobą/Wami te marzenia spełni, przy okazji spełniając swoje  :redevil: 

Tylko uprzedzam, bo mnie nikt nie uprzedził - tu się przepada na lata :D

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...