Skocz do zawartości
Kapryśny Joe

Szukamy pary do "spotkań" na cam.

Rekomendowane odpowiedzi

Szukamy pary, która miałaby ochotę "spotkać" się z nami na videochacie. Nie wykluczamy potencjalnych spotkań w realu, choć moja dziewczyna celuje raczej w układy ona plus ja i inny facet, o akcji grupowej z inną kobieta nie ma mowy, niemniej chcielibyśmy zacząć od wspólnego seksu poprzez net. Gdyby sytuacja się rozwinęła nie wykluczamy wspólnego pieprzenia mojej dziewczyny, ale to raczej pieśń potencjalnej przyszłości.
Szukamy ludzi w przedziale 20kilka - 30kilka lat, z którzy rozumieją na czym polega taka zabawa i jej ewentualny ciąg dalszy. Nie ukrywamy, że interesują nas ludzie na poziomie, z którymi można porozmawiać nie tylko o seksie, mimo że układ ma się opierać (przynajmniej początkowo) głównie na "chuci, eksperymentach i pożądaniu".
My - Para w wieku 33 i 31 lat, z północy Polski. Wykształceni, raczej lepiej niż gorzej (po więcej niż jeden dyplom na głowę. Nie żeby miało to dla nas specjalne znaczenie, nie spinamy się papierkami, ale skoro szukamy osób podobnych do nas to każda informacja może mieć znaczenie); płeć piękna - szczupła i atrakcyjna (wypuścić się z domu nie da, co rusz jakiś zainteresowany się kręci :) ), mocno wyuzdana w łóżku; płeć brzydka - szczupła, wysportowana (żadne crossfity, czy pakernia 24/7, ale dbam o to, żeby sylwetka wyglądała przyjemnie), w temacie urody - podobno nie jest źle, ja tam się nie zachwycam ;). Wyuzdaniem chyba zawyżam poprzeczkę, którą moja partnerka i tak wysoko zawiesiła.
Ew. szczegóły omówimy sobie w privach, niemniej jeśli ktoś liczy na akcje przy kamerze 5 minut od pierwszej wiadomości to musimy rozczarować - zależy nam na dyskrecji i odpowiednim doborze drugiej strony, stąd na pewno będziemy Was chcieli nieco poznać.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...