Skocz do zawartości
kareninawronski

weekendowy biwak

Rekomendowane odpowiedzi

wróciliśmy właśnie z wypadu weekendowego, wroński bierze prysznic a ja chcę się z wami podzielić moją wakacyjną fantazją prosto z namiotu .. 

trochę sie stresuje, w sumie jestem tu można powiedzieć pierwszy raz 

nie wiem czy można to nazwać fantazją, to grubsza historia którą sobie wyśniłam po blacie i calym dniu

leżałam nago i czekałam na jednego z pięciu facetów którzy mieli do niego wejść, nie znam imion, nie pamiętam twarzy tylko cel w jakim przyszli - chcieli mnie zerżnąć, chcieli mnie mieć. Pierwszy był nieśmiały, delikatny, położył mnie na plecach, dotykał moich piersi czule, masował moje uda, delikatnie przesuwał palce po moim ciele, całowaliśmy się bez przerwy. Czułam się błogo a jednocześnie spragniona byłam ostrego numerku, większych emocji. Jego czas minął. Drugi wszedł bardziej zdecydowanie, mocniejszy chwyt na cyckach, ktory pobudził moje zadze. Chciał mnie posmakować, siadłam mu na twarzy, pozwoliłam mu nadawać rytm a później nie wytrzymałam, chwyciłam za jego włosy i przesuwalam sie po jego ustach szybciej i mocniej. Juz prawie dochodze, ale wiem ze to nie to. Nasz czas się kończy. Trzeci - egoista, przez cały czas trzymalam jego penista w ustach, trzymał mnie za wlosy zebym nie wyjmowala go z buzi. Podnieciła mnie ta agresywność ale czulam sie zaniedbana. Wyszedł. Czwórka - już doprowadziała mnie na orgazmu, wszedł w moja morkra cipke zdecydowanie, lezał na mnie i mocno  trzymał cycki w dłoniach, obrócił  mnie na plecy, dostałam klapsa  i kolejnego, po nim został mi tez czerwony ślad odbitej dloni na długo..  Piąty - to był numerek idealny <3 polozyl się a ja wsiadlam na jego duzego penisa, chwicil moje posladki, ugniatał je a ja robilam co chciałam. Czułam sie jak w raju, zeszłam na dol, wziełam go do buzi, był pyszny. Wziął mnie na pieska, trzymał mnie mocno za biodra tak jak lubię, slychać bylo  tylko dźwięk ostrego jebania. Podniosłam się, odchyliłam głowę on całował mnie po szyi, obejmował jedną reką  mojego cycka, druga trzymał na mojej cipce, doprowadzając mnie do orgazmu... przewrócil mnie na plecy i bzykal az sam doszedł i skonczył na moich piersiach..

chyba chciałam zostać dziwką. 

dobrej nocy 

• Lubię 20

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zmysłowo, a jednak konkretnie :D życzę spełnienia zatem, zwłaszcza z piątką :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...