Skocz do zawartości
Menczi

Kawa na ławę - w cywilu

Rekomendowane odpowiedzi

Tytuł tematu odnosi się do uczucia, które za mną chodzi od dawna, a po dzisiejszym dniu chyba jeszcze bardziej.

Mamy dobrych znajomych, lata znajomości, dzieci w podobnym wieku, spotkania co jakiś czas. Od jakiegoś czasu przewijają się w żartach temataty zdrady, swingu. Koleżanka kiedyś nawet spytała Beti o bransoletkę na kostce, ale potraktowaliśmy ją jako ozdobę, nikt o znaczeniu nie wspominał. Może Oni też są w klimacie, tylko każdy się czai bojąc się całkowicie odkryć?

Dziś dowiedzieliśmy się, że doszło u nich jakiś czas temu do zdrady (raczej niekontrolowanej), tłumaczyłoby to te żarty (między nimi), które jednak czasem wydają się być dość uszczypliwe.

A może Oni są już w klimacie i starają się sprowokować? A może robią dobrą minę do złej gry, a w ich związku jest duży kryzys (wydaje mi się że tak)?

Cuckold nie jest lekarstwem na kryzys, i chyba to mnie najbardziej powstrzymuje przed wyłożeniem kawy na ławę.

Czy przyznaliście się do cuckoldu, swingu w "cywilu" znajomym, dlaczego, i czy to się udało?

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas, pochwaliła się moja WiFi jednemu znajomemu o naszych zabawach. Był zaskoczony, od czasu do czasu pyta co w ,,temacie" . Ma chęć założyć konto na ,,z", ale się boi reakcji swojej małżonki.

Naszym zdaniem, nie widać u nich ,,szczerości i otwartosci".

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a moze juz tu sa?

Może, wtedy przeczytają mój temat i kawa na ławę się sama wyłoży :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas tez jeden wie, znajomy. Dowiedział się jak się przede mną rozebral do naga i powiedziałam że nic bez zgody G nie zrobię. Wystraszyl się :lach:

Nie wiem co mysli i czy komuś powie. Ja byłam ubrana i pilam kawe, więc mi lotto nawet jak wygada ( a, ze ja taka PORZĄDNA I CNOTLIWA) to i tak nikt nie uwierzy :P

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Masz rację Sem. Autosugestia, a im więcej tych zbieżnych, tym bardziej działa.

Ale czasem mnie aż pali, żeby się przyznać, kiedy pojawiają się w rozmowach podteksty. Pod nosem tylko powtarzam : nic nie wiesz Jonie Snow ;)

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

-M-e-n-c-h-i- - świetny temat.

W naszym przypadku jednak drażliwy, ze względu na doświadczenia z nim związane...

I tak - zaczęło się od żarcików, wzajemnej adoracji a skończyło na wspólnej zabawie we czwórkę i obok siebie ;)

Były to osoby bardzo nam bliskie w kręgu znajomych, po wszystkim zostałam  okrzyknięta ceremonialnie przez koleżankę K....,

pomimo wspólnych dyskusji i swego rodzaju ustaleń Dziewczyna nie dźwignęła całej sytuacji - przerosła Ją ona...

Do sedna - nigdy już w gronie bliskich znajomych nie popełnimy tego "błędu", niemniej jednak otwarcie porozmawiać o tym możemy ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Założę się że KAŻDY FACET z tego forum, gdy przemieszcza się, np po Centrum Handlowym, patrzy każdej fajnej lasce na kostki. A jeśli zdarzy się że coś tam JEST, no to pikawa już chodzi szybciej

Dokładnie tak!

Już myślałem, że tylko ja mam takie "zboczenie"...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moja przyjaciółka wie i normalnie o tym rozmawiamy od czasu do czasu, nie widzi w tym żadnej sensacji i niczego zdrożnego

sama jej o tym powiedziałam, między historią o nowej odkrytej książce a obgadywaniem kogoś ze znajomych... ot taka kolejna sprawa w moim życiu

co do innych znajomych... czasami się z R zastanawiamy czy unieśliby tę wiedzę... i typujemy, że jedna para by to zrozumiała, reszta byłaby w szoku

trochę teraz prowokujemy i na spotkania w większym gronie bywa, że przyjdę w łańcuszku... na prośbę R go przywdziewając :) ale też wśród nich mamy wizerunek walniętej zdrowo pary zatem śmiem twierdzić, że raczej by dopytywali o przyczyny i korzyści próbując zrozumieć

PS. no i jeden serdeczny kolega powiedział R, że owszem chętnie z iko by poszedł na ścieżkę grzechu... w przyjacielskiej rozmowie to padło... a R wówczas pomyślał...chłopie żebyś Ty tylko wiedział :) a iko na to, a niech zostanoe to w sferze jego fantazji...

z bliskimi znajomymi wolimy się w to nie zapętlać... noż znamy się jak łyse konie... a ja potrzebuję nowości mentalnych :) ognia poznania i emocji

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym tu rozróżnil dwa aspetky 1 wystapienie z propozycja swingu cuckoldu co odradzam bo niesie za soba duże ryzyko utraty znajomych jeśli maja mniej liberalny poglad na takie uciechy. 2 informacjaj skoro sami pytaja to nie ma tu takiego ryzyka, dla przykladu mój dobry przyjaciel gej przyznal sie do swojej orientacji a nasza przyjaźń od tego nie ucierpiała - zreszta niby dlaczego miala by sie zmienic, bylbym oczywiscie bardziej zaklopotany jakby zaproponował mi spotkanie Tet a tet ;).

Ja kilka razy przyznalem sie wsrod znajomych do moich geometrycznych zainteresowań bo sie ich nie wstydzę i nie bylo z tym problemu a ci bardziej "cnotliwi" uznali że żartuje (w tym przypadku nie wyprowadzalem ich z bledu bo niby poco?)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie bliscy znajomi są jak rodzina, a więc erotyczne tabu.

Uważam, ze kochanek powinien być zupełnie spoza. Koniec relacji, koniec kontaktu, brak komplikacji.

Niedawno w babskim gronie, w atmosferze wyzwolonych zwierzeń wspomniałam o moim kontakcie z inna kobietą, że przy mężu i takie tam niejasne opowiastki. O dziwo, nie były w szoku, przyjęły to jakby się po nas tego spodziewały ;)

Wiecej jednak na pewno im nie zdradzę.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...