Skocz do zawartości
Cmantis

Jak wyobrazacie sobie uleglego/ulegla?

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, w temacie femdom zawsze cisza, a choc ja nie mam w sobie juz takiego uleglego parcia to jednak tematy Femdom zawsze mnie interesowaly.

Piszacych uleglych jest wielu i wyobrazenia ich sa popularne - a odwroce wiec pytanie i zaciekawieniem bede oczekiwal odpowiedzi na pytanie postawione odwrotnie - jak sobie wyobrazacie uleglego drogie Panie (jestemy w kategorii Femdom wiec do Pan dominujacych to pytanie).

No i co? jest ich wielu, jest z nimi problem? maja byc ulegli zawsze? maja miec swoje zdanie czy milczec i sluchac? to ma byc lifestyle czy tylko zabawa? Na zawsze czy na chwile? Wielu czy jeden?

No takie wlasnie zagadnienia - strasznie mnie ciekawi co tam napiszecie :-) i czy w ogole napiszecie cos drogie Panie - napewno napiszecie bo fajowe jestescie! :-)

Buziaki

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podwładny powinien przed obliczem przełożonego mieć wygląd lichy i durnowaty, tak, by swoim pojmowaniem sprawy nie peszyć przełożonego. ;)

Piotr I Wielki

A teraz serio :)

jest ich wielu, jest z nimi problem?

Bardzo wielu, przynajmniej wydaje im się, że są ulegli. ;)

maja byc ulegli zawsze?

Zależnie od relacji nas łączących.

maja miec swoje zdanie czy milczec i sluchac?

Jw. + zależnie od sytuacji.

to ma byc lifestyle czy tylko zabawa?

Coraz częściej mi krąży po głowie lifestyle. :P

Póki co - zabawy li tylko.

Na zawsze czy na chwile?

Dotychczas na chwile, nawet wiele chwil. ;)

Na zawsze - nie. Chyba, że mogłabym sobie dowolnie switchować z innymi.

Wielu czy jeden?

No tu bym miała wielki dylemat. :redevil:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam jakiegoś ideału uległego mężczyzny, ale: 

Mężczyzna musi umieć mnie rozśmieszyć. To dla mnie podstawa, bo ja bardzo lubię się śmiać. Tyle, że tu jest ciężko, bo nie znoszę tego głupowatego humoru rodem z amerykańskich i polskich komedyjek dla nastolatków.

Lubię gdy mężczyzna ma swoje zdanie i potrafi je nienachalnie i bez "kogucenia" się przedstawić. Wszak nie uważam się za Alfę i Omegę i wszystkich rozumów świata nie pozjadałam.

Jako, że preferuję związek femdom jako lifestyle, a nie okazyjną zabawę, oczekuję od uległego pełnego oddania, ale nie uległości takiej co to "on leży u mych stóp i skamle o chwilę uwagi, podrzucając mi propozycje jak mam go poniżyć-zdominować". Mam alergię na to tak rozpowszechnione u niektórych uległych samoponiżenie.
Nie jestem monogamistką i jeden mężczyzna to dla mnie za mało. Tyle, że dla mnie ten drugi nie musi być uległy, ale z pewnością nie może być dominujący. Nie znoszę walki o pozycję ani w łóżku ani poza nim. 

W kwestii wyglądu.

Nie mam specjalnych wymagań.

Nie lubię zapuszczonych mężczyzn, ale nie lubię też tych wymuskanych metroseksualnych. Jak mam ochotę, by mężczyzna spędzał w łazience tyle czasu co ja, to wolę już poszukać sobie trans - one również mnie kręcą.

• Lubię 11
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...