Skocz do zawartości
robert30

Żonka z dwoma kolegami

Rekomendowane odpowiedzi

Od jakiegoś czasu marzę o takiej oto sytuacji. Moja żonka wyjeżdża służbowo na kilka dni. Już pierwszego dnia poznaje dwóch fajnych kolegów (jak siępóźniej okaże z grubymi kutasami). Oczywiście z jednym lądują u niej w pokoju gdzie on traktuje ją ostro ( głebokie gardło, posuwanie w każdej pozycji i spust z połykiem). W drugim dniu dyma ją ten drugi. W trzecim dogadują się i spotykają w trójkę. Moja żonka zaprasza ich do pokoju. Na miejscu koledzy wyjmują swoje kutasy i każą jej obciągać na zmianę. Traktują ją ostro a ona odwdzięcza sie ostrym obrabianiem. Potem biorą się za pizdeczkę i mocną ją pierdolą oczywiście zmieniając się ( jeden w gardle drugi w cipce). Najlepsze w tym wszystkim to to, że żonka wysyła mi mms na bieżąco lub dzwoni i opowiada co robi np.teraz obciągam grubego chuja ( w tym miejscu imię) aż mnie usta bolą taki jest wielki, koledzy pierdolą mnie na zmianę i miałam już dwa orgazmy, właśnie obciągnęłam koledze z połykiem bardzo mi smakowało, bedę dawać dupy do końca wyjazdu. Koledzy oczywiście korzystaliby do woli np. przychodząc po śniadaniu na porannego loda.

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że znalazłoby się parę osób na forum, które podzielają Twoją fantazję. Ja na przykład mam podobne!!!! :rolleyes:  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam osob ktore juz to przezyly.

Jako zona, mąż, kolega pierwszy czy kolega drugi??

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiscie, ze lepiej to przezyc. Lubie czytac opisy takich sytuacji. Dodatkowo na jakis czas musze odlozyc moje plany z pewnych przyczyn. -:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym tu dodał: 'zonka z dwoma kolegami' ale męża ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardziej mnie kreci gdy moja zona puszcza sie :-) z obcymi lub ze swoimi kolegami.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zonka dala dupci dwom kolegom. Pierwszego znala wczesniej a drugiego poznala na szkoleniu. Kiedys w trakcie rozmowy dalem jej do zrozumienia , ze podnieca mnie mysl o jej ostrym rżnieciu z obcym facetem. Wtedy uslyszalem, ze z tym drugim chciala tak na drugi dzien tzn. miala mu wprost powiedziec - WYPIERDOL MNIE!!! Od razu sie podjaralem ale niestety do niczego nie doszlo bo kolega po pierwszym razie nie podpasowal zonce.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...