Skocz do zawartości
femmefatale

tak się zawsze zastanawiałam- domina a brak seksu z "psem"

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli jednak nie śmietnik? ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kompletnie nie potrafię sobie wyobrazić jak można być z kimś kogo się nie pożąda...

oczywiście nie oznacza to ze chodzi się cały czas napalonym (ja zazwyczaj ochotę na męża mam raz w tygodniu i to mi wystarcza...stara już jestem :P ) ale jak by pożądać i SOBIE tego odmawiać .... niepojęte DLA MNIE...

preferuję seks ale jak by seksu nie było byłby z bólem serca petting... mąż nadal byłby UŻYWANY :)

a w układach domina pies jest jednak najczesciej sprawny i zdatny do użytku męzczyzna jednak....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a w układach domina pies jest jednak najczesciej sprawny i zdatny do użytku męzczyzna jednak....

W takie układy bawię się z innymi.

I "pies" nie ma prawa mnie dotknąć.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no to jest rozwiązanie...

wtedy pogardy nawet dla takiego bezużytecznego czegoś nie musiałabym ukrywać  :lach:

(tylko po co mi to? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no to jest rozwiązanie...

wtedy pogardy nawet dla takiego bezużytecznego czegoś nie musiałabym ukrywać  :lach:

(tylko po co mi to? ;)

Jak to po co? Do zabawy :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Femme, widzę, że temat Cię bardzo interesuje od strony tego, jak można być z kimś z kim seksu nie będzie albo kogo nie pożądamy ;)

Wiele o tym można napisać, pierwszy lepszy przykład, który przychodzi mi na myśl, to osoby z awersją do związków i zaburzonymi relacjami. Chcą związku, chcą mieć kogoś na stałe, ale oddanie się tej osobie w pełni budzi ich przerażenie. Może ktoś kiedyś zdominował ich życie w każdym calu i nie pozwolą sobie na to po raz drugi? Ale tu by wystarczyło, jakby kobieta po prostu dominowała w związku, decydowała o wszystkim, trzymała przysłowiową kasę w kieszeni itp. A dorzucasz jeszcze wątek "jemu nie dam, dam innym". No to robi się grubiej, bo włączamy element upokarzania drugiej osoby, nie liczenia się z jej potrzebami i czerpania satysfakcji z jej niespełnienia oraz radości z posiadania tej mocy. Ja bym jednak grzebała w tym czego nauczyły taką osobę kontakty z mężczyznami, jak podchodzi do swojej seksualności i jakie miała tu doświadczenia oraz co sądzi o dawaniu czegoś z siebie osobom w bliskiej relacji z nią (nie obcym, którzy zaraz znikną), jakie w niej to wzbudza emocje.

Jak pytasz jak można być z kimś kogo się nie pożąda, to otwierasz przebogaty wachlarz związków dla bezpieczeństwa czy innej fasady, związki gdzie szukasz uczuć nie wykraczających poza te jakie masz z bratem czy ojcem jak i takie, gdzie nie godzisz się na własny homoseksualizm, ale to już odbiega od tematu.

Bardziej mnie fascynuje postawa: "Ona niech się kocha z kim chce bylebym ja nie musiał kochać się z nią". Klasycy polskiej seksuologii wymieniają, że gro takich osób albo boi się nie sprawdzić jako kochanek, albo mają zaburzenia erekcji. Inne opcje trafiają się wyjątkowo rzadko. Może tu je poznam.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A dorzucasz jeszcze wątek "jemu nie dam, dam innym". No to robi się grubiej, bo włączamy element upokarzania drugiej osoby, nie liczenia się z jej potrzebami

Rito, niekoniecznie nieliczenia się z potrzebami. Ulegli, oczywiście jakaś ich część, mają taką właśnie potrzebę, by nimi pomiatano.

• Lubię 7
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

miejsce przedmiotów których nie używamy jest na śmietniku...

przecież to nie tylko fizyczność

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...