Skocz do zawartości
femmefatale

tak się zawsze zastanawiałam- domina a brak seksu z "psem"

Rekomendowane odpowiedzi

zastanawiam się jak maja takie dominy, które ze swoim partnerem, którego dominują, wcale seksu miesiącami nie uprawiają?

na jakiej zasadzie może to się udać i przychodzą mi do głowy w związku z tymi opcjami pytania:

np. 

1. czy przeżywacie orgazm podczas stosunku z penetracją czy tylko na drodze pettingu? (no bo dla mnie pozbawienie się możliwości używania penisa mojego męża to byłby OGROMNY BÓL i strata...i kara DLA MNIE ogromna!- preferuję orgazmy podczas stosunku)

2. czy może macie innych partnerów seksualnych, a wasz uległy jest tylko dostarczycielem innych usług (kasa sprzatanie itd) ...

...i od razu pytanie 2a. czy w związku z tym nie czujecie do niego odrazy (ja do mężczyzny, który nie pociągałby mnie fizycznie, także do jego nagości czułabym takową... w związku z tym wszelkie zabawy okołoseksualne (że się tak wyrażę ) byłby wykluczone...

nie raz myślałam a w końcu miałam chwilę by zapytać :) 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Związek do którego dążę to właśnie femdom cuckold a właściwie femdom ultimate cuckold w którym nie byłby możliwy seks uległego z Panią w sensie stosunku seksualnego wręcz uległy miałby zakaz uprawiania seksu z Panią, o innych Kobietach nie wspominając :-).

Do moich obowiązków należałoby zaspokajanie Panią oralnie czy za pomocą strap on, niemniej jednak nie wyobrażam sobie sytuacji żeby Pani nie spełniała się jako Kobieta i nie miała regularnego seksu. Najlepiej ze stałym wybranym przez Panią kochankiem.

Jeśli poznam taką KOBIETĘ to gwarantuję że do mojej fizyczności odrazy nie poczuje :-) związek poza sferą seksu byłby całkiem normalnym związkiem. No ale to tylko teoria a jak jest w praktyce w takich związkach to jak widać póki co nie mamy szans się dowiedzieć :-)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak tylko wtrącę, iż dawno temu gdzieś czytałem, że dziewczyna nie pozwoliła swojemu facetowi widzieć się nago. Nawet biustu. Przez pierwszy rok. Oczywiście uprawiała sex z innymi.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja czułam odrazę do każdego faceta z którym byłam w związku i go ZDRADZIŁAM (to zmieniło się obecnie w układzie cuckold...co mnie NIEZMIERNIE dziwi )

no to musisz być bardzo przystojnym mężczyzną skoro pewien jesteś ze odrazy nie poczuje...zaciekawił mnie twój wygląd bardzo :) (uszczęśliwiłbyś mnie swoim foto :) ? )

a oralnie czy sztucznym penisem to masakra...NUDA

stad moje pytanie czy kobiety idące na taki układ umieją przezywać orgazm podczas stosunku....czy jest on IM POTRZEBNY DO SZCZĘŚCIA - mi BARDZO

bo kobieta która nie przeżywa orgazmu podczas stosunku to oczywiste, że dla niej układ kiedy penis jest nieużywany jest BARDZO komfortowy :)  

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak tylko wtrącę, iż dawno temu gdzieś czytałem, że dziewczyna nie pozwoliła swojemu facetowi widzieć się nago. Nawet biustu. Przez pierwszy rok. Oczywiście uprawiała sex z innymi.

to po co jej taki koleś? 

kompletnie nie rozumiem po co być z kimś kogo się nie pragnie, kogo się nie "używa"?....znaczy wiem że istnieją materialistki itp ;) ...

a ona była z nim w związku w efekcie końcowym?

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak była z nim. Chciała by nie miał sexu, i.... nie mógł się nią rozkoszować. Ile ludzi, tyle, nazwijmy to udziwnień;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zbyt prosta chyba jestem by to zrozumieć ...

co ona miała z tego związku?

dla mnie związek/ miłość to przyjaźń plus sex...

bez seksu to byłaby przyjaźń, ale przyjaciela nie chciałabym widzieć nago, nie chciałabym widzieć pożądania w jego oczach itd...to byłoby dla mnie obrzydliwe...

no chyba ze jw. potrafiłabym się zadowolić pettingiem (lizanie cipki pieszczenie jej rękoma) wtedy można "udawać" "dominację" ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Tak sobie myślę - Pani robi wiele dla "związku" - jest Pani kreatywna na swój sposób.

Są ludzie kreatywni troszkę inaczej. W mym związku zresztą Małżeńskim kreatywny raczej jestem ja.

Myślę że dzięki temu mamy z Żoną ciekawy na pewno nie nudny (zmieniający barwy miłości (przyjaźń i sex)) związek (22 lata :-))

U mnie taka uległość rodziła się właśnie przez lata - z miłości do KOBIETY - do Jej Ciała - do Jej każdych poznawanych zakamarków :-).

Myślę że dzięki temu moja Pani otworzyła się na wiele nowości, dziś często słyszę że lubi się kochać i nie myślała że jest to takie ważne.

Tak jak Pani moja Żona lubi kończyć gdy jestem w Niej ... bardzo często ostatnio gdy jeszcze Ona jest na mnie i narzuca swoje tempo.

Staram się zawsze "trafić" (wytrzymać) by było razem ... ale potem jestem wypalony ... już mam swoje lata (stresy, codzienność ;-()

Proszę Panią, w moim wypadku zdrada kontrolowana przy wprowadzeniu femdom to chęć przekroczenia pewnego progu w którym myć może moja Pani posmakuje nowych doznań - nowych członków, nowych konstelacji ...

Nie ukrywam jednak że mnie bardzo "smakuje" myśl poddańczego usługiwania Jej podczas takich działań czy przygotowań do spotkań.

W tym roku jak moja Pani wyjechała (z dziećmi) na odpoczynek, ja w gorącu popołudnia i prawie całe nocki pucowałem dom, jakże to było miłe uczucie - moja Pani odpoczywa a ja dla NIEJ pracuje.

Nie wiem czy jestem "odmieńcem" ale czuję seksualne mrowienia gdy jestem w pracy i wiem że w tym czasie moja Żona jest np. u kosmetyczki lub zabawia się z przyjacielem (na razie wibratorem).

A może warto iść krok dalej ... i wiedzieć że Kochanek "pomoże" mi zaspokoić Żonę ?

Czy to jest pytanie retoryczne ? 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czyli twoja żona korzysta z ciebie w pełni :)

tak ma być...to jest dla mnie zdrowe :)

miejsce przedmiotów których nie używamy jest na śmietniku... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

miejsce przedmiotów których nie używamy jest na śmietniku...

A gdyby Twój mąż nagle stał się impotentem, to co?

Serio pytam, ciekawi mnie to.

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...