Skocz do zawartości
ona84on80

co lepsze

Rekomendowane odpowiedzi

Jak myślicie co będzie lepsze na początek po pierwsze planujemy wypad na dyskotekę, żeby żona tam wyrwała kogoś na seks najlepiej w hotelu i przymnie.

Druga opcja wypad do klubu typu jacuzzi club i tam na pierwszy raz bedzie można wybrać czy zabawa z kimś czy sami przy kimś. Dodam że żona woli dyskotekę.

Poradźcie coś najlepiej ktoś doświadczony.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek hyperion1980

Myślę, że najlepiej zacząć od przypomnienia sobie gramatyki j. polskiego, bo tego powyżej to się czytać nie da.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lepsza dyskoteka. Żona szybciej się rozluźni tańcząc niż siedząc w zaparowanej klatce, można pomóc sobie nieco drinkiem a w razie czego na górze czeka przytulny pokój. Powodzenia.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiście doradzam dyskotekę do jacuzzi zawsze zdążycie się wybrać :) 

Powodzenia życzę...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w jacuzzi z makijażu i fryzury będzie masakra a kobieta by mieć flirciarski nastrój raczej musi się czuć ładna...

więc zdecydowanie dyskoteka !

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

klubu typu jacuzzi club

Hehe, Autorowi chodziło o klub swingerski, nie o jacuzzi ;)

Ale zgadzam się, że dyskoteka. Kluby lepiej zostawić sobie na później. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba źle to napisałem rzeczywiście chodzi mi o "Jacuzzi Club & Resort".

Ja myślę o klubie bo tam jest większa kontrola według zasady, która u nich obowiązuje „Można u nas wiele ale nie trzeba nic”. Na pierwszy raz myślę, że jest to dobra opcja. Oczywiście musimy to dobrze dogadać jeszcze a zdanie przyszłej Hotki będzie decydujące.

Swoją drogą widzimy, że większość (wszyscy☺️) są za dyskoteką.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj żonka powiedziała, że jeszcze lepszy pomysł to umówić się z kimś z forum. Wtedy bez problemu mógłbym uczestniczyć w spotkaniu. Powiedziała że bardzo chciałaby trzymać mnie za rękę w trakcie seksu.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj żonka powiedziała, że jeszcze lepszy pomysł to umówić się z kimś z forum. Wtedy bez problemu mógłbym uczestniczyć w spotkaniu. Powiedziała że bardzo chciałaby trzymać mnie za rękę w trakcie seksu.

I to jest bardzo dobry pomysł :) życzę szybkiej i owocnej realizacji :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek fan69

.....dyskotekę tez biorę pod uwagę

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...