Skocz do zawartości
zeglarz

Złote Piaski

Rekomendowane odpowiedzi

może ktoś był w Bułgarii - Złote Piaski - coś tam z klimatu swingers można znaleźć, ewentualnie plaża nudystów ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak z klimatem Swingers bo w czasie swoich wypraw do Bułgarii tym się jeszcze nie interesowałem, ale jeśli chodzi o nagie plaże to jest tego całkiem sporo. Złote Piaski, na samym końcu za portem dość sporawa plaża nudystów dla wszystkich bez względu na płeć, czy wiek. Podobnie ale dużo mniejsza, między Czajką a Złotymi Piaskami.

Ogólnie chyba tam w każdej miejscowości większej jest taka plaża, ja sam osobiście polecam na wycieczkę miejscowość wysuniętą najbardziej na południe tuż przy samej granicy z Turcją, Sinemoriec - nie dość że najpiękniejsza plaża w Bułgarii to jeszcze można pogolcować ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak z klimatem Swingers bo w czasie swoich wypraw do Bułgarii tym się jeszcze nie interesowałem, ale jeśli chodzi o nagie plaże to jest tego całkiem sporo. Złote Piaski, na samym końcu za portem dość sporawa plaża nudystów dla wszystkich bez względu na płeć, czy wiek. Podobnie ale dużo mniejsza, między Czajką a Złotymi Piaskami.

Ogólnie chyba tam w każdej miejscowości większej jest taka plaża, ja sam osobiście polecam na wycieczkę miejscowość wysuniętą najbardziej na południe tuż przy samej granicy z Turcją, Sinemoriec - nie dość że najpiękniejsza plaża w Bułgarii to jeszcze można pogolcować ;)

dzięki za informacje

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...