Skocz do zawartości
MLODY26

Masaż z nutką erotyzmu....

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ,z racji ,że zbliża się 10 lecie(kwiecień/2018) naszego ślubu ,to chciałbym żonie sprawić prezent niespodziankę,a mianowicie spędzić ten czas poza naszym miejscem zamieszkania powiedzmy ,że w Stolicy ,bądź w trójmieście ;) w jakimś hotelu aby spędzić ten czas sam na sam 100% relaksu ,bezstresowego życia bez dzieci :) Chciałbym też żonę zaskoczyć ,zamawiając jej masaż relaksacyjny z nutką erotyzmu o ile takie profesjonalne gabinety w ogóle istnieją .Nigdy żona nie była na żadnym masażu ,wiem ,że na pewno jeśli dojdzie do takiej sytuacji to będzie się meeega krępować ,pytanie głównie do kobiet - czy zrobić żonie taką niespodziankę stawiając przed faktem dokonanym ,czy jednak lepiej przedyskutować to ? dodam ,że żona z natury baaardzo spokojna,nieśmiała ,choć po jakimś drinku budzi się w niej mały diabełek.A może macie jakiś inny fajny pomysł aby go zrealizować ? mam trochę czasu ,ale już zaczynam o tym myśleć.z góry dzięki za podpowiedzi na ten temat :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szampana w łapkę, i dać do zrozumienia, że to będzie nietypowy i wyjątkowy (masaż) lub po prostu niespodzianka :D

Ja bym była szczęśliwa :P Masaże są BOSKIE!!!

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Masaż tylko z nutka erotyzmu nie typowy erotyczny może się spodobać żonie, lecz jeśli nigdy nie była na takim masażu, to może jednak tylko masaż relaksacyjny? A co jeśli żona uzna, że masażysta posunąl się za daleko i da mu w twarz?

Właśnie problem w tym ,że nigdy na najzwyklejszym nawet nie była....hmmm ,myślę ,że jeśli się zdecyduje na taki krok to jednak delikatnie jej powiem ,żeby się nie krępowała ,że wszystko jest pod kontrolą i jest to profesjonalista ...myślę ,że jesli bym jej nie powiedział to mogłaby czuć się strasznie niezręcznie ,byłaby spięta na maxa ,ale w twarz raczej by mu nie dała ,bo do takich agresji moją żonę ciężko doprowadzić.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze trochę czasu także temat pewnie na jakiś czas pójdzie w zapomnienie ,ale jeśli dojdzie do skutku to oczywiście napiszę co i jak :) przez myśl przeszedł mi pomysł aby masaż wykonała kobieta ,ale wtedy nie było by tej adrenaliny ,która może być na swój sposób mega podniecająca :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zapobiegawczo możecie polecić masażystów z których korzystałyście ,chce mieć pewność ,że żonce będzie maxxxx dobrze i maxxxx bezpiecznie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poszukaj w necie pod hasłem masaż yoni (tantryczny). Jest sporo profesjonalnych ofert i to zarówno w gabinetach, jak i z dojazdem :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Masażysta-amator z doświadczeniem też mógłby się sprawdzić w tej roli ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Masz sporo czasu i... ja bym się pokusiła o to, by samemu się nauczyć tej sztuki (trudna nie jest, choć ma parę zasad, które należy znać, aby miało to ręce i nogi). Jeśli chcesz poznać szczegóły - zapraszam na priv. Żona będzie zaskoczona Tobą, a nie kimś :)

Ja, ze swej strony sugeruję po prostu podzwonić i posprawdzać, jak się ma temat. Pytanie podstawowe do takiego masażysty, to "Jak Pan/Pani komunikuje się z klientem/pacjentem?" Jeśli Ci opowie na spokojnie, że rozmawia/pyta/upewnia się i po uzyskaniu jasnej deklaracji, posuwa się dalej - to jesteś w domu ;)

Jak się zacznie motać, dukać, nerwowo unikać odpowiedzi, to odpuść sobie dalszą rozmowę, bo brak znajomości podstaw komunikacji z osobą, która leży naga z twarzą do ziemi, źle wróży.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...