Skocz do zawartości
Wojtek90

Historia mojego układu

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem 27lat Ona 34. Poznaliśmy się na podobnym forum. Na początku prowadziłem rozmowy z jej mężem, opisywał jal chciałby zeby wyglądała ta relacja, opowiadał o swoich sktytych fantazjach, które bardzo chciał spełniać. Kolejnym etapem były rozmowy a następnie spotkania z hotką.

Mieli dużo fantazji z elementami BDSM. Lubił kiedy jego żona ma związane ręce, przez co jest bezbronna i kochanek może z nią zrobic co chcę. Żona bardzo lubiła seks i pieszczoty analne, ktore byly zarezerwowane tylko dla kochanka. Mą kupował jej nowej fikuśną bielizne na nasz spotkania, z których zawsze dostawał sporo zdjęć i krótkich filmików.

Zazwyczaj spotykaliśmy się w hotelu lub u nich w domu kiedy maż był na przykład w pracy. Zdążyo nam się również udać na weekendowy wspólny wyjazd. Ma dwóch spotkaniach obecny mąż, ktory filmował całe spotkanie do ktorego sam ułożył scenariusz, ktory zamieszczę poniżej.

"Chciałbym żebyś spotkał się z nią u nas w domu. Specjalnie na tą okazję kupiłem jej nową bieliznę i kilka gadżetów, których mam nadzieję użyjecie. Na początku chcę żebyś umieścił w niej kulki analne, związał jej ręce, zasłonił oczy opaską i ostro wyruchał w usta, dasz jej do wylizania swój tyłek . Będę nagrywał jak pieprzysz ją w różnych pozycjach a Ona lrzyczy z rozkoszy. Później wyciagniesz z niej kulki, dasz jej oblizać, założysz jej knebel, który kupiłem i będziesz od tylu rżną ja w pupe na którą się spuścisz. To będzie mój wymarzony filmik"

Co myślicie o takim układzie ? Jest tu ktoś kto był w podobnym lub chcialbym się w nim znaleźć ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Opisałem tu tylko jedno spotkanie, w którym uczestniczył maż i jedyne, które przebiegało tak jak On tego chciał. Na przebieg pozostałych spotkań nie miał wpływu,nawet pierwszego w ktorym uczestniczył. Była tam tylko i wyłącznie moja inwencja

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co myślicie o takim układzie ? Jest tu ktoś kto był w podobnym lub chcialbym się w nim znaleźć ?

O takim układzie myślimy, że jest fajny o ile całej waszej trójcy on chwilowo odpowiada. Jestem w podobnym i w równie podobnym, choć zgoła innym, chętnie bym się jeszcze odnalazł. Rżnij ją w dupę a nie pupę i pytaj co by cię jeszcze interesowało.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...