Skocz do zawartości
jennifer

Seks w głowie, od kiedy?

Rekomendowane odpowiedzi

...zostając na poziomie końca pierwszej klasy gimnazjum było to tak słodkie i urocze.....a wszystko takie niewinne, takie przytulanie się, całusy, delikatne badanie siebie nawzajem... 

A mnie się cały czas wydaje że gimnazjum to słoneczko, kolejarz i do przodu. Może dobrze że te czasy mijają ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Weź pod uwagę ile się pamięta z dzieciństwa. Raczej umiarkowanie średnio. A gwarantuje Ci że kilka szczerych rozmów z rodzicami małych dzieci i się dowiesz, jak wiele 3-4 latków odkrywa masturbacje. Potem klasyczne warunkowanie pt. "tak nie wolno" i mogą zaprzestać co nie znaczy, że chcą, ale np. przerzucają te chęci na zabawę, myśli itp.

Uważam, że warto rozdzielić to na dwa zachowania:

1. odkrywanie własnego ciała przez 3 - 4 latków, co jest naturalnym etapem rozwoju w podobnym okresie dla obu płci

2. odkrywanie ciała innej osoby, co jak widzimy następuje w różnym wieku, jedni na żywych, inni na obrazkach i tu okres inicjacji już jest różny

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pierwsze zabawy z koleżanką w doktora i szokujące odkrycie ,że u niej jest tam inaczej ... miałem jakoś tak 5-6 lat .

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

rano wpada ojciec do mnie do pokoju i z hasłem:"zainteresowania masz w dobrym kierunku" i wyszedł

ojciec postąpił w myśl zasady kto bez winy niech pierwszy rzuci kamień. Tak czy inaczej gratulacje mu się należą za jak najbardziej odpowiednią postawę.

Wracając do tematu - mnie z kolei ciekawi czy rodzice zauważają takie rzeczy u swoich pociech? Jeśli o mnie chodzi to na 99% jestem pewien, że wiedzą bo niby czemu miałbym się zamykać sam na sam z kuzynką w namiocie w najdalszym kącie ogrodu?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pamiętam jak w wieku 6-7 lat rozbierałem lalki mojej siostry i wieszałem je sznurkiem za szyję.

W podobnym okresie bawiliśmy się też w 'tortury łaskotek' i łaskotać można było wszędzie. Było to bardzo podniecające, niezależnie od płci.

Erotyka i zainteresowanie dziewczynami to już 5 klasa była.

Nauczycielkę fajną też miałem, ale dopiero w szkole średniej. Krysia, od biologii. Fantastyczna młoda, piękna kobieta - zabawne, jak tłumaczyła się nam z tego, kim jest koleś z którym widzieliśmy ją spacerującą po rynku :P

Było nas 7 chłopaków na 23 dziewczyny, a na jej lekcjach wszyscy chłopcy siedzieli w pierwszych ławkach już od pierwszej lekcji :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam, że warto rozdzielić to na dwa zachowania:

1. odkrywanie własnego ciała przez 3 - 4 latków, co jest naturalnym etapem rozwoju w podobnym okresie dla obu płci

2. odkrywanie ciała innej osoby, co jak widzimy następuje w różnym wieku, jedni na żywych, inni na obrazkach i tu okres inicjacji już jest różny

No dobrze, ale w punkcie drugim zeszłabym do jeszcze młodszego wieku. Dopiero co byłam z wizytą u rodziny z dwulatką, która koniecznie chciała widzieć, jak kąpie się z dzieckiem i przez cały proces ablucji głośno komentowała co mam ja, co ma ona i co ma moje dziecko a czego nie mamy w sensie budowy anatomicznej. Także ten tego... to zainteresowanie ciałem innej osoby też wydaje mi się pojawiać bardzo wcześnie ;)

Myślę, że bardziej chodziłoby Ci o odkrywanie ciała innej osoby w sensie nie zabaw w doktora i poznawania różnic anatomicznych, a odkrywanie, że ciało innej osoby daje przyjemność: patrzenie na nie, dotykanie itd.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie się cały czas wydaje że gimnazjum to słoneczko, kolejarz i do przodu. Może dobrze że te czasy mijają ;)

Słyszałam, że moje koleżanki coś tam gdzieś tam z facetami, ale mnie nie ciągnęło do takich spraw. Na tym etapie najbardziej podniecające i pociagające da mnie były długie włosy u facetów i możliwość ich dotykania ;D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno jest ich mnóstwo :)

Nie prowadzę, żadnych poważnych badań, filozuję jeno, prostodusznie :)

Bardzo mnie cieszy taka strona forum :D

Sorrry za trzy posty jeden za drugim. Myślałam, że mi zrobiło cytat w jednym na raz.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam przebłyski w pamięci od bardzo młodego wieku.

Jako 4-5 latek poznawałem siebie - i fantazjowałem o mamie.

W zerówce były już zabawy w doktora zarówno z kolegami jak i koleżankami (taka ekipa 4-5 dzieciaków).

I mniej więcej w okolicach 7-9 lat było poznawanie ciała z kuzynem i kuzynką, na imprezach rodzinnych się zamykaliśmy w pokoju dziecięcym i rozbieraliśmy.

W tym czasie też było kilka innych dziewczyn które udało mi się rozebrać w celu "pooglądania", w zamian za to że ja się też rozebrałem w celu pooglądania. :D

W okolicach 4-5klasy podstawówki zaczęło się kupowanie Twojego Weekendu, branie od kumpli kaset wideo (niektórzy mieli w swoich pokojach to nagrywali audycje playboya czy jakieś erotyki z tv), ale wtedy wspólnych zabaw nie było.

Wtedy też znalazłem u wujka dwie półki książek erotycznych - cała seria była tego, a u brata całkiem pokaźną kolekcję miesięczników (takich formatu a6) z opowiadaniami erotycznymi (zaczytywałem się namiętnie w nich - ale ni choroby nie pamiętam nazwy, a szkoda bo chciałbym spróbować wrócić).

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a potem okropne uczucie, że zgrzeszylam, że jestem zboczona

Też pamiętam moralniaka po.

Potrzeby były jednak na tyle silne, że zupełnie na półkę zabaw nie odłożyłam. Natomiast jakieś tam samoograniczenia stosowałam i chyba dobrze, że tak to działa.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...