Skocz do zawartości
jennifer

Seks w głowie, od kiedy?

Rekomendowane odpowiedzi

Niedawno w gronie moich bliskich przyjaciół wypłynął temat o tym kiedy obudziła się nasza seksualność. Jak i czy w ogóle fantazjowaliśmy jako młodzież lub nawet jako dzieci.

Dziecięca seksualność to fakt, przynajmniej dla mnie. Zaczęła się budzić u mnie wcześnie.

Już jako kilkuletnia dziewczynka lubiłam myśleć, wyobrażać sobie nagie kobiety. Od tego się zaczęło. Później zaczęłam odkrywać swoje strefy erogenne, lubiłam się dotykać pod kołdrą. A jako wczesna nastolatka miałam dwie koleżanki, od nieśmiałych i bardzo subtelnych zabaw "w doktora".

Kontakty z chłopcami nie wchodziły grę. To było dla mnie tabu. Pomimo tych pierwszych eksperymentów upodobania mam jednak stricte hetero.

W rozmowie wyszło, że niewiele osób ma podobne doświadczenia. Mam na myśli te z dzieciństwa. Byłam zaskoczona. Kobiety kręciły głową jakby z dezaprobatą. Albo wstydziły się przyznać, albo faktycznie były "grzeczniutkie". Tylko jedna się przyznała i okazało się, że jako dziecko poszła nawet dalej, bo z chłopcami też się delikatnie zabawiała.

Jestem ciekawa jak to było u Was Panie i Panowie :)

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oooo.... super temat im więcej się nas wypowie to może wyjdzie z tego stwierdzenie, że wczesnie i bardzo wczesne odkrycie swego ciała i jego reakcji na dottk jest jakimś katalizatorem do dalszej otwartości i wejścia w zk..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to byłem chyba jakoś zawsze nabuzowany, odkad pamietam zawsze bawilem sie swoim szczególem anatomii choć nie wiedziałem jeszcze do czego sie przydaje ;)) bo wtedy jeszcze bawiłem sie klockami.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no to dobra, ja pierwsza która późno ;)

GIMBAZA rlz :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

7 klasa podstawówki pani od polskiego wychowawczyni i jej piękne stopki i tak mi zostało

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że przeważnie w okresie dojrzewania.

U mnie długo przed, czyli jednak jestem trochę dziwna :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie długo przed, czyli jednak jestem trochę dziwna

uspokoję Cię :*

z tego co pamiętam, bo okres przedszkolny to są dosłownie fragmenty i wtedy to pamiętam, że brukselką próbowano mnie karmić... do dzisiaj jej nie jadam

6 - 7 lat - zabawy z ciotecznym rok młodszym bratem w szpital i to takie konkretne na ówczesny wiek, czyli odsłanianie pośladków, dotykanie i szukanie miejsca by zastrzyk, prawdziwą z przychodni, strzykawką zrobić; robienie operacji na klatce piersiowej z dotykaniem i szukaniem miejsca, pamiętam że się flamastrami tam mazaliśmy (pewnie podejrzane w jakimś programie, nie mam pojęcia)

i pamiętam nasz wstyd i przerażenie w oczach naszych rodziców, gdy nas nakryli a przecież całe wakacje niemalże się tak bawiliśmy

gdzieś między 4 a 6 klasą podstawówki, zauroczyła się sąsiadem, chyba z 9 lat starszy, nie zakochałam a zauroczyłam jego fizycznością, łoooo jaki on był postawny, przystojny i w lewej (! do dziś pamiętam) nogawce nosił co należy, w wyniku tego zauroczenia zaczęłam rysować komiks zielonym flamastrem z nim i sobą w roli głównej, pełnym erotycznych tekstów

i pamiętam swój wstyd, jak po którejś nocy twórczej wpadł mi za tapczan i o nim zapomiałam a po jakmiś czasie mama mi go oddała bez słowa 

mastrurbacja - to chyba tak od 6 klasy podstawówki, kilka razy dziennie, co dziwne dzisiaj w ogóle nie lubię się masturbować, natomiast w tamtym czasie doszłam do takiej perfekcji w siebie stymulowaniu, że dzisiaj (a miałam jedno doświadczenie fatalne przed hw staniem się), że choćby kochanek nie wiedział nic, nie umiał nic, nie miał czym i w ogóle go może nie być to ja potrzebuję pewnie minuty na osiągnięcie satysfakcji :D (może dlatego nie masturbuję się, bo wolę wolniej :lach: )

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w 1 LO na niemieckim odkryłem zjawisko kobiecej dupci.

Super atrakcyjna I świerzo po studiach nauczycielka niemieckiego pięknie trzęsła swoją piekna dupą pisząc kredą po tablicy. Nigdy nie wiedziałem co ona pisze . Do dziś mam luki w tym obszarze edukacji :))))

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie zaczęło się od zabawy w rodzinkę macanie pod kołderką z córką znajomych rodziców itp pierwszy raz (powiedzmy) na poważnie...to sylwester 1997/1998...w wieku 13 lat...zero wspomnień bo nic nie pamiętam. Pamiętam jedynie, że koleżanka na wakacje wyciela mi numer i przyjechała z poduszką pod bluzką...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...