Skocz do zawartości
rita

Wagina taka, wagina owaka - czy są różnice?

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj wywiązała mi się ciekawa rozmowa z mężem który powiedział rzecz o której nie wiedziałam, że podobno wewnątrz kobietę odczuwa się różnie. Podał tu dwa przykłady: cipki miękkiej w środku jak dwie poduszeczki oraz innej, w odczuciu tak "pokarbowanej" i twardej, jak podniebienie. 

A jakie Wy macie odczucia? Czy faktycznie w środku jest jakaś różnica? Jeśli tak, to z czego może wynikać?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam gładkie podniebienie... :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poważnie pytasz? Pewnie że są różnice i wynikają bezpośrednio z budowy anatomicznej. Tak jak prącia (świetny termin tak samo aseksualny jak wagina i pochwa) sa duże, małe krzywe, proste et cetera tak cipki są ciaśniejsze, luźniejsze głębokie, miękkie, twardsze...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz-poza swoją palce miałam jeszcze w trzech ale w dwóch przypadkach miałam za mocno w czubie zeby zapamietac taki szczegół :P;)

A słowo wagina lubię i uważam za urocze. Chcesz aseksualne to łap - srom :>

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A słowo wagina lubię i uważam za urocze. Chcesz aseksualne to łap - srom

Ja nic nie mówię, nie czepiam się słów. Mam taką przypadłość, że cipka jest cipka a kutas kutasem jednak rozumiem potrzebę nomenklatury, która pozwoli bez zażenowania publikować choćby naukowe opracowania.  Niemniej kiedyś otrzymałem pismo, że muszę się stawić "... przed komisja, składająca się z przewodniczącego i sześciu członków prezydium..." i od razu wyobraźnia pokazała mi faceta w gronostajach na tronie w asyście sześciu dwumetrowych kutasów... normalnie dramat.

Wiesz-poza swoją palce miałam jeszcze w trzech ale w dwóch przypadkach miałam za mocno w czubie zeby zapamietac taki szczegół

Zatem nie pozostaje Tobie nic innego jak teraz przeprowadzić świadome i rzetelne empiryczne doświadczenia.  :mrgreen:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam gładkie podniebienie...

Ale jako metafora do cipki czy w sensie stricte? W sumie obie opcje są intrygujące. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że są różnice. Natomiast nie przeceniałbym ich znaczenia. Unikać należy tylko vaginae dentatae :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że są różnice. Natomiast nie przeceniałbym ich znaczenia. Unikać należy tylko vaginae dentatae :D

już wymyślili jej odpowiednik..

http://youtu.be/2tK-crOGa2A

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nic nie mówię, nie czepiam się słów. Mam taką przypadłość, że cipka jest cipka a kutas kutasem jednak rozumiem potrzebę nomenklatury, która pozwoli bez zażenowania publikować choćby naukowe opracowania.  Niemniej kiedyś otrzymałem pismo, że muszę się stawić "... przed komisja, składająca się z przewodniczącego i sześciu członków prezydium..." i od razu wyobraźnia pokazała mi faceta w gronostajach na tronie w asyście sześciu dwumetrowych kutasów... normalnie dramat.

Zatem nie pozostaje Tobie nic innego jak teraz przeprowadzić świadome i rzetelne empiryczne doświadczenia.  :mrgreen:

Miałam te same skojarzenia po przeczytaniu tego zdania :D 

Oczywiście. Tylko trzeba by dobrać reprezentatywną i chętną grupę badawczą ;) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...