Skocz do zawartości
elSopello

Urlop i spelnienie fantazji mojego faceta i mojej :)

Rekomendowane odpowiedzi

Jennifer jestes złośliwa ....

wydaje Ci się jest błyskotliwa... bardzo

Złośliwość i błyskotliwość nie wykluczają się nawzajem, a wręcz często ze sobą współpracują.Nie oceniam wypowiedzi oczywiście, tylko chciałem to zauważyć  :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Złośliwość i błyskotliwość nie wykluczają się nawzajem, a wręcz często ze sobą współpracują.Nie oceniam wypowiedzi oczywiście, tylko chciałem to zauważyć  :D

Oczywiście. Miarą inteligencji może wręcz czasem być właśnie złośliwość.

Przykład? "Inteligentne" światła - noc, ani żywej duszy na drodze. Dojeżdżam do tych "inteligentnych" świateł i właśnie wtedy zmieniają się na czerwone - złośliwe bestie :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a czemu nie do działu niespełnione fantazje ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Eeee no chwila. Nie bądźcie tacy uszczypliwi. Ludzie niesieni fala entuzjazmu chcą ogłosić coś światu a tu znikąd zrozumienia.

Pamiętam, że jak po raz pierwszy zbadałem osobiście jak dobrze dopasowani do się są chłopcy i dziewczynki to chciałem transparent na wieżowcu powiesić, że Ja i że już i że jestem kozak. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Eeee no chwila. Nie bądźcie tacy uszczypliwi. Ludzie niesieni fala entuzjazmu chcą ogłosić coś światu a tu znikąd zrozumienia.

Eeeee, bo nikt by nie był uszczypliwy, gdyby temat od razu w fantazjach wylądował. ;)

A tak to za diabła nie było wiadomo, o czym Autorzy, właściwie Autorka, chce dyskutować. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...