Skocz do zawartości
rita

Mocarne teksty w łóżku

Rekomendowane odpowiedzi

"Śliczną masz kaczuszkę. Mała i różowa jak u piętnastki".

To usłyszałam niedawno na randce. Podniosłam głowę z pytaniem w oczach, a facet gapił się na moją cipkę.

Baaaardzo się musiałam starać, żeby w ogóle chciało mi się wracać do zabawy... Napakowany kark z siłowni mówi o mojej cipce "kaczuszka". 

Kurwa.

• Lubię 22

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nasza wspólna koleżanka po chwilach uniesienia, dostała tak silnego orgazmu mając kulki gejszy w sobie, ze po wszystkim, próba wyciagnięcia ich skończyła się urwaniem sznurka....

i ten tekst na koniec

„z tak silnych mięśni Kegla babcia byłaby zemnie dumna” :D

post-24433-0-88365200-1523031267_thumb.jpeg

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tez wolę seks, niż szachy.

No, ale to gra wstępna była... Tyle się o tym mówi...

• Lubię 4
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Śliczną masz kaczuszkę. Mała i różowa jak u piętnastki".

To usłyszałam niedawno na randce. Podniosłam głowę z pytaniem w oczach, a facet gapił się na moją cipkę.

Baaaardzo się musiałam starać, żeby w ogóle chciało mi się wracać do zabawy... Napakowany kark z siłowni mówi o mojej cipce "kaczuszka". 

Kurwa.

dobre ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze nie w łóżku, ale już prawie. Jak sprawić, by młoda pani recepcjonistka oblała się rumieńcem własnych domysłów.

Kochanek melduje się w hotelu. Pod wskazanym numerem pokoju czeka już wcześniej zameldowana kochanka. Recepcjonistka podejrzliwie pyta pana:

- Dobrze, a jak się nazywa pani zameldowana w pokoju?

- Proszę pani, nie mam zielonego pojęcia. Dopiero pierwszy raz ją na oczy zobaczę, my się nie znamy.

Albo inne z gatunku rozkmin recepcjonisty:

- Czy ta trzecia osoba która dojedzie później do Państwa to jest dziecko? :o:lach:

Lula.

• Lubię 12
  • Facepalm 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taką jedną sytuacje mam i ja... 

Akcja w lóżku... pozycja misjonarska :prycz: Prostuje sie i wypinam klatkę do przody

Wtedy mowię stanowczym glosem:

-Jestem twym tarzanem...

a zona na to:

-a ja jestem ta, no jak ona ma... aha juz wiem Jane

wtedy ja mówie;

-nie, jestes moją Czitą... heheh

Plakalismy razem ze smiechu  :lach:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taką jedną sytuacje mam i ja... 

Akcja w lóżku... pozycja misjonarska :prycz: Prostuje sie i wypinam klatkę do przody

Wtedy mowię stanowczym glosem:

-Jestem twym tarzanem...

a zona na to:

-a ja jestem ta, no jak ona ma... aha juz wiem Jane

wtedy ja mówie;

-nie, jestes moją Czitą... heheh

Plakalismy razem ze smiechu  :lach:

Zapomnialbym: 

pisal On

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja: I taki zlot widzę, wiesz: wszyscy ubrani w uniformy, panowie w mundurach, panie w mundurach...

Wichura: ...ja w mundurze SSmana...

Ja:Jak ty coś walniesz... i pewnie jeszcze z wąsem jak Podsiadło?

Wichura: tak, promując swój nowy album: "Małoobozowy". 

Jeszcze trochę naszych tekstów z łóżka i bye bye szanse na trójkąciki z forumowiczami... uciekną... :P

• Lubię 3
  • Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...