Skocz do zawartości
rita

Mocarne teksty w łóżku

Rekomendowane odpowiedzi

46 minut temu, Sailor&Lula pisze:

Przy zbyt wielu chętnych, warto jednak pamiętać o słuszności porzekadła: "Gdzie kucharek sześć, tam nie ma co jeść". 

Lula.

Ja to znam tylko w wersji "Gdzie kucharek sześć tam cycków dwanaście". Wiesz... szklanka zawsze do połowy pełna i te sprawy ;)

• Lubię 2
  • Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Leżymy sobie z Ritą i rozmawiamy:

R: - W ogóle tak widzę nasze następne, wspólne spotkanie z A. (kochanek) jako role-play w klimacie medycznym. Ty np. jako starszy lekarz a on jako młodszy stażysta

W: - Hmmm... też to widzę. Zaczniemy od tego "No to pokaż młody czego Was teraz na tej akademii medycznej uczą". Popatrzę, pokiwam głową po czym powiem "No dobra, to teraz Ci pokaże starą szkołę. Przygotuj zestaw do elektrowstrząsów i pijawki" 

:) 

• Haha 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 26.06.2021 o 23:09, Wichura pisze:

Leżymy sobie z Ritą i rozmawiamy:

R: - W ogóle tak widzę nasze następne, wspólne spotkanie z A. (kochanek) jako role-play w klimacie medycznym. Ty np. jako starszy lekarz a on jako młodszy stażysta

W: - Hmmm... też to widzę. Zaczniemy od tego "No to pokaż młody czego Was teraz na tej akademii medycznej uczą". Popatrzę, pokiwam głową po czym powiem "No dobra, to teraz Ci pokaże starą szkołę. Przygotuj zestaw do elektrowstrząsów i pijawki" 

:) 

Tak było.

Następnie fantazja mnie poniosła i zobaczyłam Wichure-lekarza który mówi do asystenta: 

-Zademonstruje Ci teraz klasyczny chwyt Wilstona-Mölera...nie mam pojęcia, czemu go zakazali, na Ritę zawsze działa...

...a potem popłynęłam jeszcze dalej w medyczny role-play i zobaczyłam Wichure przebranego za pijawkę...????

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, rita pisze:

a potem popłynęłam jeszcze dalej w medyczny role-play i zobaczyłam Wichure przebranego za pijawkę...????

:D No teraz to się tylko zastanawiam gdzie by się przyssał ????

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
25 minut temu, FreyX pisze:

:D No teraz to się tylko zastanawiam gdzie by się przyssał ????

Ty akurat możesz spać spokojnie :lach:

• Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteśmy z kochankiem w łóżku, zrobiło się gorąco, pozycja na jeźdźca. W pewnym momencie kochanek mówi

- cudownie mokra jesteś.

- działa tak na mnie to co ze mną robisz 

I  z gruchy mi z pietruchy odpowiada:

- klekoczesz jak żabcia. 

straciłam rytm i romantyzm prysł a pojawił się śmiech ??

• Lubię 1
  • Haha 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiech jest świetny! 

Na studiach po  jednej z domówek miałem spać z dwiema przyjezdnymi przyjaciółkami. Gdy juz leżeliśmy w ciemnościach  one zaczęły się powoli do mnie dobierać. Zorientowały się że robią to równocześnie w momencie kiedy zderzyły sie głowami. Wtedy A. Powiedziała do B.: ,,przecież Ty masz faceta" 

I może nie wybuchłbym śmiechem gdyby nie to,że B. Była ,,w związku" 3 tygodnie,a A. Tydzień po zaręczynach?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie w łóżku ale na temat:

Rita: Ja to się nie nadaję do żadnych role-playów. Nawet mój kochanek mi powiedział że nie potrafiłabym w nich zachować powagi tylko szybko wybuchłabym śmiechem

Ja: To nie Ty się nie nadajesz do role-playów tylko dobierasz sobie niewłaściwe. Spróbuj kiedyś roleplay gdzie będziesz lekko upośledzoną kirgiską sierotą i zobaczysz, że pójdzie lepiej :D

• Haha 7
  • Kwiatek 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sytuacja w łóżku. Moja Pani mnie ujeżdża, jest coraz przyjemniej i nagle pyta: kupiłeś siekierę? Zatkało mnie...

Było to parę lat temu i do dzisiaj się z tego śmiejemy ?

• Haha 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja kiedyś czekała na mnie w łóżku, co było wcześniej ustalone, przeglądała jeszcze jakieś głupoty w telefonie. Ja wziąłem prysznic i nastawiony mocno erotycznie idę do niej. Ona w tym czasie dorwała jakiś kabaret i mówi do mnie "zobacz to", ja do niej, że nie mam teraz ochoty tego oglądać :) Ona "musisz to zobaczyć", ja że nie i tak po kilku razach się tak wku...rzyłem, że przeszła mi ochota na wszystko i nic wtedy nie było, mimo że tak dobrze się zapowiadało ?

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...