Skocz do zawartości
rita

Mocarne teksty w łóżku

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Elem pisze:

Tak, tylko kijem trzeba było psy odstraszać.

Aż strach zapytać, czyj był to sztywny kij. :lach:

Lula.

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
47 minut temu, Sailor&Lula pisze:

Lula.

Jak kawałkiem mięsa to tak przed psim ryjem bym nie machał.

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Sailor&Lula pisze:

Lula.

Ja się do niczego  nie przyznaję

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sypialnia Rity i Wichury. Wieczór. Sięgam do głośnika i puszczam jednego z ulubionych wykonawców Rity, którego dawno nie słuchała.

R: Oooo... Nawet nie wiesz jak dobrze mi robisz już samą muzyką. Obiecuję się odwdzięczyć najlepiej jak potrafię...
W: Mogą być "ruskie" jutro 

R: Tak... Przyprowadzę Ci jaką Swietłanę która będzie Ci mówić "Wichura... Ja tebja lubju..." 

W: Byle by nie mówiła "Tolko nie w paszczu" :) 

• Lubię 2
  • Haha 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 29.07.2020 o 09:13, maniurka pisze:

Mamy nawet Ochotę

Czajki ostatnio są na topie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Początki mojej łóżkowej dominacji, niby fajnie, ale Dali taki trochę nie do końca, więc grożę mu (łapiąc go jednocześnie za szyję) słowami „albo on będzie sztywny, albo ty”.

Zadziałało świetnie, obydwoje byliśmy zadowoleni, a później podczas rozmowy okazało się, że ja mu groziłam śmiercią, a on uznał to za odniesienie do cuckoldu

Hidi

• Lubię 2
  • Haha 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Tego zabrania konwencja genewska!"

Komentarz obserwatora BDSM-owych harców, który mnie nieziemsko rozbawił.

Lula.

• Haha 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z góry mówię ta wypowiedź nie ma na celu nikogo urazić.

Miałem swój pierwszy raz z pewną nowo poznaną kobietą zestresowany jestem niemiłosiernie ręce mi drżą, nie wiem zbytnio co mówić, trwa tak zwana gadka szmatka i partnerka mówi że zawsze może uciec przez okno, a ja w stresie wypalam nie wiem czy zmieścisz się. Proszę o nagrodę dzbana 2020 i 2021. 

P.s. Jakby kogoś ciekawiło to o dziwo nie uciekła

• Lubię 1
  • Haha 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Mr. D pisze:

P.s. Jakby kogoś ciekawiło to o dziwo nie uciekła

Bo się nie zmieściła?

Hidi

• Haha 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...