Skocz do zawartości
rita

Mocarne teksty w łóżku

Rekomendowane odpowiedzi

17 minut temu, Janek12 pisze:

Moja kiedyś czekała na mnie w łóżku, co było wcześniej ustalone, przeglądała jeszcze jakieś głupoty w telefonie. Ja wziąłem prysznic i nastawiony mocno erotycznie idę do niej. Ona w tym czasie dorwała jakiś kabaret i mówi do mnie "zobacz to", ja do niej, że nie mam teraz ochoty tego oglądać :) Ona "musisz to zobaczyć", ja że nie i tak po kilku razach się tak wku...rzyłem, że przeszła mi ochota na wszystko i nic wtedy nie było, mimo że tak dobrze się zapowiadało ?

Myślę, że wielu z nas tak miało... a podejrzewam, że hitem jest: czekam na Ciebie w łóżku, chłop (czy kobieta) się szykują, wpadają do sypialni a druga połowa śpi. Jak sie dotyka to otrzymuje tekst: chcę spać..?

• Lubię 1
  • Smutny 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Naiwny pisze:

Jak sie dotyka to otrzymuje tekst: chcę spać..?

Moja mówi: przelewam się przez ręce ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...