Skocz do zawartości
rita

Mocarne teksty w łóżku

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 2.09.2019 o 12:34, napisano:

gdy spytałem czy tą pozycją trafiłem w jej punkt G, powiedziała "trafiłeś we wszystkie od A do kurwa Z":lach:

Takie pozycje nazywam zapłonowymi :D .

Lula. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sylwestrowa noc około 22:00. My na podłodze, w TV sylwester z dwójką

- Ja jeszcze nie kończę. Będziemy się bawić do dwunastej. A na koniec będą nam odliczać 10, 9, 8...

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwszy dzień świąt. Wieczór. Młodzież położona spać. Rita wciąga mnie do sypialni i staje nade mną z tekstem:

- Jestem od rana pełna bardzo złych i brzydkich rzeczy.

- Taaa... Żurku, babki, sernika.... 

• Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niby kto pyta nie błądzi, ale"

"Mogę zwalić sobie konia twoim ryjem?"

• Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może nie w łóżku ale w tematach łózkowych.

Rita: "Wejdź na nowy poziom bycia rogaczem i kup mi strapona na kochanka ;D"

:lach:

• Lubię 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako, że jesteśmy smakoszami sushi,

ja do E.: co myślisz o body sushi? 

E.: czyli, że wepchniesz sobie w cipkę tatar z łososia a ja będą go wybierał pałeczkami?

piłam akurat w łóżku kawę, poplułam pościel...

L.

• Lubię 2
  • Haha 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rita dosiadając mnie:
R: Będę Twoim tym... jak nazywały się te co przylatują nocą do nagich mężczyzn i na nich siadają? (myśląc o sukkubach)
W: Komary ?

• Haha 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Wichura pisze:

Rita dosiadając mnie:
R: Będę Twoim tym... jak nazywały się te co przylatują nocą do nagich mężczyzn i na nich siadają? (myśląc o sukkubach)

Eccchhh...

I jak ja mam z nim robić jakieś trójkąty...To trzeba mieć stalowe nerwy i pół kilometra dystansu :P 

• Lubię 1
  • Haha 2
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 godzin temu, Wichura pisze:

Rita dosiadając mnie:

Stawiałem na wróżkę zębuszkę! :D 

• Haha 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...