Skocz do zawartości
rita

Mocarne teksty w łóżku

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek
32 minuty temu, rita pisze:

Wichura: ...ja w mundurze SSmana...

za te słowa, Wichurze

32 minuty temu, rita pisze:

szanse na trójkąciki z forumowiczami

nie uciekną, ponieważ mi się takie dialogi z Panem Lubieżnym zdarzają

zaproszę do nas :D

tyle, że poziom głupawki może zablokować sekscesy, takie ryzyko 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wracam z wieczoru z kochankiem. Wichura nie śpi i czeka. Ściągam powoli sukienkę pod którą nic nie mam i wsuwam się do łóżka.

-I jak było?-pyta

-Chcesz spróbować?

-Yhym

Pochylam się i całuję go namiętnie.

-I co czujesz?-mruczę.

-Hmm...czosnek?

-Tak. Poszliśmy po wszystkim na kebaba ^^

#zabijklimat

#heheszki

• Haha 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, rita pisze:

Wichura nie śpi i czeka

Raczej śpi, ale musi wstać bo ktoś kluczy zapomniał :lach:

• Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jest prawie prawda :P:D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj w łóżku- ''Kochanie jesteś rozpalona jak katedra Notre Dame''

On.

• Haha 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wichura uskutecznia na mnie wiązanie tego typu, że zostaje z wolnymi rękoma za to w pozycji embrionalnej.

Ja: Zobaczysz, jak się odwrócisz to stoczę się na ziemię, ucieknę i odpełznę wzdłuż ulicy prosto pod monopolowy na przeciwko Orlenu. Już słyszę te dialogi: "Stary, to miało być dobre palenie, co ty mi tu...", "Ja to się jednak muszę już zaszyć..."

Wichura: prędzej zadzwonią po eko-patrol że coś im pełza po Lwowskiej... 

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po małym wieczornym "co nieco" rozmawiamy z Ritą o pozycji którą jakiś czas temu odkryłem a która bardzo przypadła jej (I nie tylko jej) do gustu:

W: - Nie no... Bardzo ją lubię. Mega uniwersalna. Można tak, można siak, szybciej, wolniej, można tu złapać, tam pacnąć itd. Można wszystko prawie jak na reklamach T-mobile 

R: I drugi numerek za złotówkę?

W: Tak. Rozrywka bez limitu

R: Dziadek nie wychodzi. Może zaraz ruszy...

• Lubię 2
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żeby nie dodać:

-Jak w reklamach t-mobile:"To ma być rozrywka? To nonsens!" ;)

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio wyprobowaliśmy nową pozycję,  która bardzo przypadła do gustu mojej partnerce. Najpierw po usłyszałem: "Ale z ciebie zaruchator"

A gdy spytałem czy tą pozycją trafiłem w jej punkt G, powiedziała "trafiłeś we wszystkie od A do kurwa Z":lach:

Usłyszeć takie coś od własnej (a nie cudzej żony), po tylu latach związku, bezcenne:)

• Lubię 3
  • Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

-Jeśli myślisz, że możesz mi okazywać brak szacunku, jako siedzącej na Tobie dominie tylko dlatego, że aktualnie mam na sobie piżamę z owieczką, to się grubo mylisz...

• Haha 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...