Skocz do zawartości
rita

Mocarne teksty w łóżku

Rekomendowane odpowiedzi

SZUKAM MECHANIKA!

w domyśle - ginekologa? :D  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Psychiatry,lol

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tekstu nie pamiętam ale nagłe kichnięcie w środku akcji nieźle rozwesela.

Z dwojga złego kichniecie jest lepsze niż pier.... :) A to drugie tez może niezle rozweselic:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sailor po fellatio:

"Zrobiłaś mi z ch*ja śmigło!" :D

Lula.

• Lubię 6
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wichura: ale nakupiłaś marchewek. Jakbym co najmniej w podróż służbową wyjeżdżał na miesiąc.

Ja: głupi-ja to jem normalnie...

Wichura: ale można też ich użyć do czego innego :>

Ja: tak-użyć,po fakcie zjeść,wydalić i użyźnić tym kolejne pole marchewek. Perpetum mobile. I fuj.

W: nie fuj, tylko cud ekologii, kochanie.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pani: my to w łóżku często żartujemy...a szczeczólnie Pańcio :D

Nie pamiętam wszystkich tekstów bo było ich zbyt duuużo.

Ostatnio: trójkąt, włosy mi się plączą wszędzie a że ręce miałam zajęte mówię: - zrób kucyka, na co odpowiedź jednego z Panów : odgłos paszczowy konia : ihaha :D

No i śmiech na całego :D

Weź :) poplakalam się ze śmiechu
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mąż:

-Ładnie pachniesz

- ?

Jak kiełbaska.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę mnie kiedyś z nastroju wytrącił tekst partnerki (bardziej niż same odgłosy, bo one mi jakoś wcale nie przeszkadzały):

"ja nie pierdzę, to tylko moja pizda". 

Przez dobre kilka minut się śmialiśmy z tego tekstu, zanim mogliśmy wrócić do zabawy :-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie to nie w trakcie seksu i nie ze mną w roli głównej, ale zabawne.

Kolega nie mógł zasnąć i wiercił się w łóżku. Nagle przewracając się na bok coś mu strzyknęło w kolanie i już nie mógł się ruszyć z bólu. Żona wezwała pogotowie i wynieśli go z domu w tej pozycji do karetki. A zabawny w tej sprawie był wpis w dokumentacji medycznej: "Uszkodzenie kolana podczas zamiany pozycji w łóżku".

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

K...jemu strzykło w kolanie i wysłali pogotowie, mnie skurcze sparaliżowały nogi gdy był już termin porodu i darłam się z bólu leżąc na ziemi a dyspozytorka dwukrotnie odmówiła mi karetki, bo do skurczu w łydce ona nie wyśle. Kilka godzin później lezalam na c.c dowieziona przez W.

No nie moge sie z tym pogodzić do dzisiaj..

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...