Skocz do zawartości
rita

Mocarne teksty w łóżku

Rekomendowane odpowiedzi

- Najdroższy... mmm... tak... dokładnie tak... tak cię chcę... szepnij mi coś na uszko...

- Dupa wyżej.

Tekstu nie pamiętam ale nagłe kichnięcie w środku akcji nieźle rozwesela.

Dokładnie. Zwłaszcza po ciężkostrawnej kolacji potrafi zwalić wręcz z nóg ze śmiechu. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tekstu nie pamiętam ale nagłe kichnięcie w środku akcji nieźle rozwesela.

Nie wiem czy rozwesela, ale ja kiedyś po potężnym kichnięciu partnerki, zostałem z niej wyrzucony z siłą odkurzacza na wstecznym ciągu.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W trakcie ...

"Orgazm stulecia, a Ty mi pieprzysz, że łóżko złamałam"

U mnie było kiedyś podobnie, tyle "że kanapa zalana" :P

Lula.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Już po wszystkim:

Ja: Mrrr...

Wichura: Kto wie lepiej, jak dogodzić własnej żonie ;)

Ja: Taaak...kto zna samochód lepiej, jak wieloletni właściciel.

Wichura (z powagą): Mechanik.

SZUKAM MECHANIKA!

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W trakcie ...

"Orgazm stulecia, a Ty mi pieprzysz, że łóżko złamałam"

Była taka sytuacja, ale nikt nikomu o to głowy nie truł :D Może dlatego, że łóżko hotelowe

Już po wszystkim:

Ja: Mrrr...

Wichura: Kto wie lepiej, jak dogodzić własnej żonie ;)

Ja: Taaak...kto zna samochód lepiej, jak wieloletni właściciel.

Wichura (z powagą): Mechanik.

SZUKAM MECHANIKA!

Co za czasy, żeby do wszystkiego szukać mechanika. Gdzie te lata co każdy był w stanie naprawić swojego "malucha"? :lach:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak masz malucha, to go naprawisz radłem, solą morską i trytytką. A jak sobie zafundowałeś wybajerzoną furę z elektronicznymi gadżetami i podgrzewanymi poduszkami, to teraz musisz szukać konserwatora ;P 

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, taka fura wymaga właśnie nie tyle mechanika co konserwatora, a to już wyższy poziom kompetencji ;) A tak na marginesie,  podgrzewane poduszki to rewelacyjny wynalazek :*

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak masz malucha, to go naprawisz radłem, solą morską i trytytką. A jak sobie zafundowałeś wybajerzoną furę z elektronicznymi gadżetami i podgrzewanymi poduszkami, to teraz musisz szukać konserwatora ;P 

Ostatnio byłem ze swoim służbowym na serwisie gwarancyjnym no i nad tą elektroniką 5 mądrych głów się trudziło...  można mieć jednego zajebistego mechanika albo 5 takich, którzy wiedzą, że to auto, ale nie wiedzą nawet jak do niego podejść... :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gangbang gdzie żaden nie wie jak się zabrać do rzeczy.... o jeżu malusieńki, to jest przepis na komedię :lach: "Pięciu panów w łódce" nabiera nowego znaczenia, hahahahha

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gangbang gdzie żaden nie wie jak się zabrać do rzeczy.... o jeżu malusieńki, to jest przepis na komedię :lach: "Pięciu panów w łódce" nabiera nowego znaczenia, hahahahha

Kapitalistyczny rynek pracownika....

cieżko jest pracodawcy o kogoś, kto będzie wiedział i umiał wykonywać rzetelnie swoją prace.

zupełna odwrotność naszego cuckoldowego klimatu, tylko szczęscie, w nieszczęściu, tutaj obowiązuje rynek pracodawcy :aua:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...