Skocz do zawartości
rita

Mocarne teksty w łóżku

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie się przepomniał tekst, jaki opowiadała kumpela w pracy. Mianowicie szykował się kumpeli seks z mężem. Rozebrała się koleżanka do naga przed tym swoim ślubnym, wszystkie ubrania z siebie zrzuciła. Mąż zobaczywszy ją nago rzekł - te ubrania to jednak robią dobrą robotę :)

• Lubię 22

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sytuacja z łóżka, jednak nie podczas stosunku. Mam taką przypadłość, że pijany gadam przez sen a nocowaliśmy u koleżanki na 18-stce w salonie, gdzie wcześniej była impreza.

Poranek dnia kolejnego, ludzie siedzą, ja śpię, a mi (podobno) wyrywa się hasło "Majonez i ketchup! Majonez i ketchup!" Na co zdziwiona Shisha pyta mnie o co mi chodzi. I odpowiedziałem:

-"Siadaj na Cezara!"

Kiedy się obudziłem, nie miałem pojęcia o co im wszystkim chodzi z tym Cezarem

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hahahaha a tam było kilkanaście osób :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mówić Ci per "Cezarze"? :D;) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a to juz chyba zlosliwosc byla :P

to tylko żarcik był lecz odebrała to zupełnie inaczej

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mówić Ci per "Cezarze"? :D;)

Nie nie, dzięki!

Do tej pory nie wiem kim jest Cezar i co mogło mi się wtedy śnić. Może pewnych rzeczy lepiej nie wiedzieć

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się przepomniał tekst, jaki opowiadała kumpela w pracy. Mianowicie szykował się kumpeli seks z mężem. Rozebrała się koleżanka do naga przed tym swoim ślubnym, wszystkie ubrania z siebie zrzuciła. Mąż zobaczywszy ją nago rzekł - te ubrania to jednak robią dobrą robotę :)

seks się odbył?

:lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj, kiedy zrobiło się przytulnie i przyjemnie, w którymś momencie pojawiła mi się refleksja skierowana do męża:

-A wiesz..chyba znalazłam swoją definicję dobrego kochanka.

-Mmm? - pyta, zajęty robieniem ze mną troche innych rzeczy, jak słuchanie.

-To taka osoba, która uwalnia coś w tobie, przypomina o czymś, co masz w sobie, otwiera na nowe rzeczy albo ich uczy.

-Mhm - stwierdza, a ja nagle z natchnieniem:

-W sumie to taki coach jest...

:facepalm:

Jesteśmy w dawno nie odwiedzanym pokoju. Robi się gorąco, łapię go za barki, zsuwam coraz niżej i jestem w połowie stwierdzenia:

-A teraz chodź i zobacz...

...kiedy widzę coś nad jego barkiem i stwierdzam ze zdumieniem

-...jaki tam jest grzyb!

Nie muszę dodawać, że wystrzelił zaraz w górę  :-> a atmosfera w dół  :facepalm:

Ale naprawdę na ścianie była taka huba że hej!

Nie będąc mi dłużnym wczoraj ja się tu wije, produkuje, generalnie  :newcyce: , a on patrzy na coś nade mną, patrzy i patrzy aż w końcu stwierdza zdumiony:

-Ale tam lata ćma.... 

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie było mnie przy tej sytuacji ale wierzę w nią w ciemno znając kolegę:

Akcja ma miejsce w parku gdzie koledze a raczej jego dziewczynie zebrało się na szybką akcję. Tak więc zaraz przy alejce ona sobie przyklękła i zajęła się kolegą w odpowiedni sposób. W trakcie zabawy pojawił jakiś facet który po prostu przechodził a na zastany widok zareagował bardzo entuzjastycznie uśmiechając się i rzucając

- Ulalal... można się przyłączyć ?
Na co kolega bez zastanowienia wypalił
- Jasne. Klękaj obok

• Lubię 26

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fiku miku na Wichurze i tak sobie patrzę, jak leży rozwalony z zadowoloną miną i rękami pod głową:

-Ale masz minę.

-?

-Jakbyś leżał na kocu na plaży.

-W gruncie rzeczy to relaks i to relaks :3

-Jak na to patrzę to mi się kojarzy Hemingway...

-Że co? Że stary człowiek i może? ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...