Skocz do zawartości
Blord

Kary w klimacie BDSM

Rekomendowane odpowiedzi

Aż przejrzałem listę synonimów słowa kara :D. Niestety nic sensownego w języku polskim nie istnieje.

Pozostaje nam więc posługiwać się określeniami "kara klimatyczna" i "kara prawdziwa".

Ps. Dopiero ranek a ja niestety już wykorzystałem limit polubień. Wybaczcie. (Administracjo! Zlitujże się... bodaj z 10... :wacko:).

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
21 godzin temu, skrzat pisze:

Na początku naszych zabaw femdomowych próbowaliśmy tych całych kar i nagród. Ale więcej było z tego śmiechu lub zażenowania niż jakiegoś sensu czy podniety. Więc przestaliśmy się wygłupiać.

Nigdy nie pozbyłem się wrażenia, że karanie mężczyzny w sposób BDSM-owy - klapsy, chłosta, krępowanie, itp. (niepotrzebne skreślić, brakujące wstawić) są infantylne i nie potrafiłem ich brać na poważnie.

Gdybym dostał w twarz za karę, czułbym się zwyczajnie głupio. @Dragonfly z pewnością jeszcze bardziej.

100 razy piękniej jest oberwać z czystej sadystycznej potrzeby swojej Pani, lub nawet dla jej kaprysu, niż za karę.

Prawdziwą karą, jaką moja Żona stosuje (na szczęście rzadko - staram się jak mogę Ją zadowalać), jest koniec sesji i brak zainteresowania moją osobą. Po pierwsze jest to skuteczna kara i staram się Ją potem przeprosić na wszelkie możliwe sposoby. Po drugie wymierzenie jej jest szczere. @Dragonfly jest wtedy zwyczajnie maksymalnie na mnie wkurzona. Koniec sesji, sprzątam zabawki i jedyne co udaje mi się osiągnąć to przytulenie się do Jej pleców.

Oczywiście moje do tego podejście nie jest jedynie słuszne i zdaję sobie sprawę, że innym może to sprawiać wielką satysfakcję - zarówno ze strony dominującej jak i uległej.

Dla mnie to teatrzyk.

to ja chyba też mam właśnie kare za przedwczesne spuszczenie się :)

też przepraszam, liżę dupcię, ale żonka nie chce jej wystawiać, każe się wysilić i tak wygiąć by jej wylizać jak patrzy w TV ... chce być lizana, w cipci i dupci .. mi ostatnio robiła lodzika z 1,5 roku temu :] więc jakaś forma kary to jest

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 23.06.2017 o 11:07, switch pisze:

Jak chcemy uległego/uległą pomęczyć dla obopólnej przyjemności to nie nazywajmy tego karą. To mogą być z nazwy  "tortury"

@switch, zobacz, znalazłam Twój stary post! :D Bardzo trafnie to wówczas określiłeś.

No i jeszcze @Mr.K zgrabnie to ujął:

W dniu 25.02.2018 o 22:35, Mr.K pisze:

Jest zabawa w karę i jest kara właściwa. Zabawa polega przeważnie na wymyślaniu zadań, które spełniają zachcianki obu stron. Kara właściwa polega na odebrania prawa do zabawy lub, jak słusznie napisała Dragonfly, po prostu ignorowania absztyfikanta (-tkę). I nie jest chyba wielkim sekretem, że ignorowanie bywa często najcięższą z możliwych kar. 

Ponadto, dla uzupełnienia naszej dyskusji warto wspomnieć o preferencji nazywanej Brat, czyli osobie ulegającej, która lubi do zdominowania siebie po prostu sprowokować. Lubi się buntować, a dopiero potem dać się spacyfikować. W przypadku takiej preferencji "zabawa w karę" zdaje się być czymś zupełnie naturalnym.

A @Eustanek mógłby jakoś bardziej "po polskiemu" ułożyć tą swoją wypowiedź, bo zupełnie jej nie rozumiem :P .

Lula.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...