Skocz do zawartości
Martin

Witam serdecznie ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry wieczór Wszystkim! ;)

Tematyką zdrady kontrolowanej i tzw. swingowania interesuje się już dobre kilka lat mimo swojego młodego wieku. W końcu zdobyłem się na założenie tutaj konta i jeszcze głębsze wejście w różne aspekty takich zabaw. Kto wie może uda mi się tu poznać jakąś ciekawą parę lub panią, którzy wprowadzą mnie praktycznie ;)

Pozdrawiam cieplutko forumowiczów ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powodzenia :)

Ładny awatar, to Ty? :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powodzenia :)

Ładny awatar, to Ty? :D

Mogę być ja ;) Ogólnie jestem trochę, a nawet bardzo metroseksualny. Lubię dobrze wyglądać czy to w ubraniu czy bez :) 

A Twój avatar shisha? Ładny rękaw i fajne ujęcie :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mogę być ja ;) Ogólnie jestem trochę, a nawet bardzo metroseksualny. Lubię dobrze wyglądać czy to w ubraniu czy bez :)

A Twój avatar shisha? Ładny rękaw i fajne ujęcie :D

metro...coo??

czywiście, że to nie ja :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

metro...coo??

czywiście, że to nie ja :D

To, że to nie Ty to się domyśliłem :D Chodziło mi raczej o to czy pokazuje jakieś upodobanie do tatuaży? :P 

Po prostu lubię zadbać o swój wygląd, wiesz wygląd, ubiór, siłownia itd. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To, że to nie Ty to się domyśliłem :D Chodziło mi raczej o to czy pokazuje jakieś upodobanie do tatuaży? :P

Po prostu lubię zadbać o swój wygląd, wiesz wygląd, ubiór, siłownia itd. 

mam z 20kg wiecej, ale generalnie jestem podobna :lach:

Masz brode i fryz na samuraja? :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mam z 20kg wiecej, ale generalnie jestem podobna :lach:

Masz brode i fryz na samuraja? :D

Lepiej mieć ciut za dużo, niż za mało  :->

Właśnie fryzu na trepanację czaszki jeszcze nie mam  :lach: A o brodzie mógłbym pomyśleć, bo ex partnerka miło ją wspominała podczas przygód między jej nogami :P 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

o brodzie mógłbym pomyśleć, bo ex partnerka miło ją wspominała podczas przygód między jej nogami :P

ale mi przypomniałeś tekst!

uwaga:

TEN WĄS NIEJEDNĄ PIZDĄ TRZĄSŁ :lach:

dobra juz kończe, bo później Sem ma dużo sprzątania ;)

baw się dobrze :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak więc poznałeś już tę większą :D i najbardziej (o ile mi wiadomo) wytatuowaną reprezentację tego Forum. No i jedną z najbardziej wygadanych, jak widać. Teraz pora na resztę - witaj i ucz się intensywnie pukiś młody, żebyś potem mógł korzystać z życia ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...