Skocz do zawartości
Hoottkkaa

wakacyjny kochanek :)

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio wsiadłam do autobusu w Dublinie i wsiadł póżniej murzyn na kolejnym , na początku nic się nie odzywaliśmy ale pózniej on zagadał ,wymieniliśmy się numerami i tak się zaczęło , napisałam to mojemu rogaczowi bo szukaliśmy murzyna do naszych zabaw . Po rozmowie  zaproponowałam spotkanie murzynowi  by zgnoić rogacza i tak też się stało . Chętnie murzyn się spotkał ze mną .Byliśmy na drinku i wtedy wysłałam filmik mojemu rogaczowi jak się całujemy , przyznam wargi miał bardzo gorące, i tak zaczęła się przygoda w której  murzyn w moją cipkę wszedł a ja nagrałam to wyszko dla frajera który nie mógł nic zrobić , patrzał się tylko na filmik jak prawdziwy mężczyzna pieprzy jego Panią . 

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się zastanawiam gdzie tu w tym temacie galeria HW?

A poza tym strasznie mi się niepodoba wypowiedź Hotki (murzyn, frajer) nie moja estetyka.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się zastanawiam gdzie tu w tym temacie galeria HW?

A poza tym strasznie mi się niepodoba wypowiedź Hotki (murzyn, frajer) nie moja estetyka.

CZasem mozna sobie zasluzyc na takie bez szacunku nazwy.Nie nam w to wnikac Menczi ale ze Stowa sie zgadzam ,,A gdzie jakis zwiastun ..:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moje "3 grosze" do tematu. Murzyn jak murzyn, obrazliwe wg mnie absolutnie nie jest, ladniej brzmi niz "czarny", a jakos trzeba podkreslic kolor skory, moze czarnoskory? Tu mozna sie pospierac troche, ale jest w miare ok. Natomiast okreslenie frajer nie przypadlo mi do gustu. Jesli sie komus podoba - ok, nie wnikam. Natomiast wystepujac jako rogacz, co sprawia mi oczywista przyjemnosc, oczekuje szacunku i to, ze zona ma kochanka nie czyni mnie frajerem, poniewaz jest to za moja nieukrywana aprobata. To moje zdanie, nie jestem zwolennikiem ultimate cuckold, wiec tak jest. Jesli komus sprawia to przyjemnosc to jest jak najbardziej ok, przeciez rozne sa zboczenia  :D

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A więc jako zwiastun następnej przygody przewiduje wyjście do clubu z naszym nowym kochankiem . 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale piszesz to w dziale Galerie- jak nazwa wskazuje zamieszcza się tu zdjęcia i filmy - nie fantazje, plany czy historie. Koledzy wspomnieli wcześniej o zwiastunie - ale filmu o którym pisałaś.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A , wybaczcie jeszcze nowy dla mnie jest ten portal bo od zeszłego tygodnia tutaj jestem i coś próbuje zdziałać ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jesteś dobrym znajomym tej HW? Przyjaźnicie się? :) Wyobraź sobie, że może on tego właśnie oczekuje. By go tak nazywać. Pragnie by jego Żona, pisała takie opowiadania, aby on, mógł je czytać, jarając się tym, że to takie publiczne. Niemniej jednak, jedna uwaga jest słuszna. Tutaj nie ma żadnych zdjęć, więc temat przenoszę do działu opowiadań.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...