Skocz do zawartości
Blord

Kontrola Orgazmu

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 17.12.2018 o 08:39, Sailor&Lula pisze:

Upierać się będę, że kontrola orgazmu u kobiet będzie w większości przypadków bardziej złożonym tematem niż u mężczyzn :P . Za bardzo pochrzanione jesteśmy :D .

Lula.

I słusznie bo masz rację. Mi akurat to się podoba bo stwarza wiele możliwości manipulacj :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od jakiegoś czasu zabawiamy się z moją druga połówką w różny sposób, często ocierający się o lekką dominację jednej ze stron. 

Posiadamy klatkę na ptaka, w zasadzie tylko jako element wywierania presji psychicznej na mnie, bo jest silikonowa i w stanie desperacji raczej nie zahamuje mnie przed ulżeniem sobie.

Nasza umowa od jakiegoś czasu jest taka, że nie mogę sam sobie zrobić dobrze, to ona decyduje kiedy i jak dojdę (tutaj akurat czasem zdarza się zrujnowany orgazm zamiast normalnego). 

Jedziemy na wakacje i zostałem poinformowany, że w ich trakcie przez tydzień będę obiektem ciągłych zaczepek z jej strony i mogę oczekiwać duuużo robótek ręcznych i lodów ale, no właśnie,

mam zakaz normalnego orgazmu.  Ona ma przed wyjazdem ogłosić oficjalnie, że rozpoczynamy zabawę - zastrzegła, że mam korzystać z możliwości bo może już przed wyjazdem nie pozwoli mi skończyć. 

Ciężko jej wychwycić kiedy to już zrujnowany, a kiedy jeszcze kawałek normalnego ale jest coraz lepsza, a ja staram się jej w tym pomagać informując - takie proszenie się o kłopoty na własne życzenie.

Umówiliśmy się, że może bez ostrzeżenia zastosować post orgasm torture jeśli będzie miała kaprys. 

Za nieprzestrzeganie reguł gry ma być kara, ale jaka - tego nie wiem, podobno taka która ma wychować a nie ukarać. 

Macie czasem podobne zagrywki? 

/ON

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czytam swoje stare posty w wątku i szczęka mi opadła do ziemi... Jak bardzo miałam przepracowane w głowie tematy, które w zasadzie leżały wówczas jedynie w sferze moich marzeń i wyobrażeń.

Prooooszę, czy jest tu jeszcze ktoś z doświadczeniami kontroli orgazmu NIEPOLEGAJĄCEJ na totalnym jego zakazie?

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Naczelna drążycielka musi podrążyć sama...

@Blord już tu nie wchodzi, @Kiki też nie, pogadam sama do siebie, czy może jednak ktoś się dołączy? :D

Ruszam wypowiedzi na tyle stare, że ich jeszcze wcześniej nie cytowałam.

W dniu 17.06.2017 o 14:04, Kiki pisze:

Temat zupełnie właściwy gdyż obrazuje złożoność procesów, komplikacje i ewentualną skuteczność. Moim zdaniem "niemożliwe' jest jak najbardziej adekwatne właśnie z tych powodów.  Jak pisałem wcześniej skuteczna metoda wywoływania określonej i złożonej  reakcji organizmu w dowolnej sytuacji byłaby warta fortunę i byłaby najbardziej pożądaną techniką przez wszelkiej maści specsłużby, nie wspomnę już o atrakcyjności wolnorynkowej dla całej rzeszy kobiet nie osiągających spełnienia w trakcie stosunku. Taka metoda zwyczajnie nie istnieje, jest obecnie nieosiągalna i to niestety są fakty. Biorąc to wszystko pod rozwagę uważam ową przytoczona przez Ciebie relacje za niemożliwą i nieprawdziwą.

Wiosną dodałam w "Rysunkowych żartach..." mem o reakcji, jaką może wywołać w nas dźwięk podobny do wydawanego przez firmową drukarkę, podczas gdy my od kilku miesięcy siedzimy na home office. Wiecie, takie: "ojojoj, o co kaman?!?!".

Dlaczego rozważając możliwość wywołania u drugiej osoby określonej i złożonej reakcji, jaką jest orgazm, skupiamy się wyłącznie na umiejętnościach osoby wywołującej? Na przykład tych manipulacyjnych?

Dokładnie jak w hipnozie - osoba hipnotyzowana musi chcieć wejść w stan hipnozy, w którą wprowadza ją hipnotyzer. Dobra wola obu stron pozwala na zajście całego procesu. Synergia.

Toteż wola osoby uległej ma tu też przeogromne znaczenie.

Skoro para, o której toczyła się dyskusja w pierwszych stronach tego wątku, wypracowała wspólnymi siłami pewne pielęgnowane schematy czy długofalowe zwyczaje, całkiem prawdopodobne jest, iż potem w zupełnie randomowej sytuacji odpalił się tryb: "o cholera, słyszę firmową drukarkę, gdzie ja jestem, co się dzieje?".

Jestem przekonana, że może tak być.

Lula.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba ten temat z tytułu sama sobie odpowiedz.
Wiele osób porusza temat kontroli orgazmu lub jego zakazie na etapie pewnych zabaw, poziomie wtajemniczenia, zaufania lub po prostu taki kaprys. Z tym orgazmem to tak jak z kręceniem piłki na palcu i jednej ręki, opss i się kręci lub ops upadło i nic nie będzie.
Jak bardzo trzeba znać drugą stronę aby wyczuć ten moment, zwykłe czary mary - nie dochodzisz to może być zakamuflowane. U mężczyzn wiele osób kreuje się tym, że jak jest wytrysk, to znaczy że jest orgazm a to mylna teoria. Niektóre kobiety swoim ciałem oraz głosem podpowiedzą kiedy jest ten moment, drugie i wierz mi, możesz patrzeć im w oczy i nawet powieka nie drgnie i nie zdradzi czy już, czy w ogóle miała, czy jeszcze nie, a może jest w trakcie.

Może to i fajna gra, budzi emocje a moęe stan wkur... bo przecież kobieta bez orgazmu to ujma na honorze mężczyzny.
Jak to mówię, trening czyni mistrza, ale czynników nad opanowaniem tego stanu jest wiele, a moment aby go ogarnąć, zareagować bardzo krótki i nie zawsze jednoznaczny.
Życzę zatem miłej zabawy i ciekawych doznań w tym aspekcie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
44 minuty temu, MrMichal pisze:

Chyba ten temat z tytułu sama sobie odpowiedz.

Nie rozumiem.

45 minut temu, MrMichal pisze:

Niektóre kobiety swoim ciałem oraz głosem podpowiedzą kiedy jest ten moment, drugie i wierz mi, możesz patrzeć im w oczy i nawet powieka nie drgnie i nie zdradzi czy już, czy w ogóle miała, czy jeszcze nie, a może jest w trakcie.

Zakładam, że gdy kobieta chce oddać pod kontrolę swe orgazmy, będzie pragnąć jak najdokładniej nauczyć kontrolującą stronę czytania swoich reakcji i nie będzie się z nimi kryć.

47 minut temu, MrMichal pisze:

Może to i fajna gra, budzi emocje a moęe stan wkur... bo przecież kobieta bez orgazmu to ujma na honorze mężczyzny

Dlaczego stan wkurwienia? Raz - przecież taką grę podejmuje się dobrowolnie. Dwa - kontrola orgazmu nie oznacza wyłącznie zabraniania orgazmu.

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie było mnie tutaj kilka lat, wchodze i widze ze rozmowa na temat kontroli orgazmu rozwinela sie w kierunku jak sam to postrzegam. Oznacza to ze kolejne klocki w ukladance kobiecych tajemnic ukladaja sie w mojej glowie. 
dziekuje dziewczyny za wasze wypowiedzi, potwierdzily one doswiadczenia jakie mialem.

dzisiaj moge z cala pewnoscia stwierdzic ze jest jedna podstawowa ruznica miedzy meskimi i kobiecymi orgazmami. 
Meski orgazm jest wywolywany boćcami fizycznymi z zewnatrz ( chodziaz bardzo wiele sie dzieje wtedy wewnatrz mezczyzny ) 

Kobiecy orgazm jest wywolywany boćcami płynacymi z wnetrza kobiety mimo ze same boćce zewnetrzne poniekat maja na niego wplyw i go niejako kierunkuja. 

Wiem, kontrowersyjna teza, zapraszam do syskusji ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Blord pisze:

Meski orgazm jest wywolywany boćcami fizycznymi z zewnatrz ( chodziaz bardzo wiele sie dzieje wtedy wewnatrz mezczyzny ) 

Kobiecy orgazm jest wywolywany boćcami płynacymi z wnetrza kobiety mimo ze same boćce zewnetrzne poniekat maja na niego wplyw i go niejako kierunkuja. 

Różnic między kobiecymi a męskimi orgazmami jest wiele, a wydaje mi się, iż istnieją kwestie nie do końca zależne od płci. Wystarczy poczytać o tantrycznych orgazmach, gdzie trzeba poruszyć przede wszystkim wnętrze człowieka. Jednak na pewno, generalnie rzecz ujmując, w kontroli orgazmów mężczyzny i kobiety inne czynniki należy wziąć pod uwagę - choćby te podstawowe fizjologiczno-anatomiczne, ale także niektóre naleciałości społeczne, które wpływają na naszą seksualność. Nader wszystko ważne będą cechy osobnicze - nasze największe osobiste podniety i motywacje.

Lula.

• Lubię 2
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...