Skocz do zawartości
Zuzia71

Obawy...

Rekomendowane odpowiedzi

ale oczywiście ze tak... to dodatek aczkolwiek fajny:)

ale nie pozycjonuj się jako "cyc"... pokaż się więcej w tematach... to jedna z dróg poznania tych najfajniejszych tu osób :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale nie pozycjonuj się jako "cyc"... pokaż się więcej w tematach... to jedna z dróg poznania tych najfajniejszych tu osób :D

Kurcze Iko a co ja i _Nikt_ to nie fajne osoby ?:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze Iko a co ja i _Nikt_ to nie fajne osoby ?:)

owszem.... ale nie zaczynaliście swojej tu obecności od wywalenia ptaka :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo ze mnie jest ,,Niebieski ptak,,Przeciez po avatarze to widac ,wiec ptak byl juz zbyteczny:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale Panowie... a odpowiedź? jak się zjawi konkurencja to mus znać odpowiedź:)

Konkurencja nie spi :)

Ja lubie małe, ale powtórzę po przed-mowcach: liczy sie całokształt :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...