Skocz do zawartości
Zuzia71

Obawy...

Rekomendowane odpowiedzi

hmmm.......to po co na tą kawę się umawiać ???

myślałam, ze tylko ja o uciekającym życiu sobie pomyślałam;-))

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jak dotąd okazuje się, że wcale takim złym wilkiem nie jestem bo króliczków spotkałem wiele i każdy z nich uszedł z życiem

Faktycznie, miałam okazję poznać _nikta_ i nie zostałam zjedzona :). Może nie jestem króliczkiem ;)

Też miałam obawy "wprowadzając" się na forum, ale ludzie których poznałam są fantastyczni :). Polecam zloty jak i pogawędki na czacie :). Nie mówiąc już o udzielaniu się w dyskusjach. Wtedy można bardziej poznać człowieka ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może nie jestem króliczkiem

haha ....widziałam Cię surfinia....i gdyby nie to ze jestem hetero to planowałabym jakieś niecne czyny ;) króliczek 100% :)
  • Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuje ze wszystkie odpowiedzi..  "wyruszam" na łowy:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie, miałam okazję poznać _nikta_ i nie zostałam zjedzona :). Może nie jestem króliczkiem ;)

Potwierdzam słowa Surf, tzn pierwsze zdanie - też miałem taką okazję i żyję. Może kuźwa też nie jestem króliczkiem :/

W każdym razie _nikt_ to wbrew pozorom KTOŚ (nie mylić z Ktosiem) i do tego równy chłop (kobiety czytają: przystojny), możesz zacząć polowanie od niego :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oooo dziękuje za takie wskazanie :) na pewno skorzystam może się uda:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby co to ja jestem ogolnie ,,czarujacy i realny,,  :gitara:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

milutko:) a ja chętnie skorzystam ale..... jakie lubisz cycuszki małe czy duże?:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

milutko:) a ja chętnie skorzystam ale..... jakie lubisz cycuszki małe czy duże? :)

_Nikt_ to bylo do ciebie ,czy do mnie ?Bo ja zaniemowilem...:) Pozytywie oczywiscie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...