Skocz do zawartości
Zuzia71

Obawy...

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Jestem tu nowa i tak powoli chce się włączyć, na początek czytam Wasze posty ale chce aktywnie uczestniczyć i zdrożyć w życie:)

Mam pytanie  do Was czy jak zaczynaliście tutaj to  mieliście obawy kogo  poznacie? czy  nowo poznana osoba  ma uczciwe zamiary  a nie zamierza w perfidny sposób to wykorzystać..

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: witaj, :) wpadnij na jakiś zlot, a zobaczysz jacy wszyscy jesteśmy perfidni :D

Ps.

Oczywiście żartuję :D

Na forum są sami sympatyczni i fajni ludzie :D

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam slowa pancioipani ;)wszyscy sa tu sympatyczni (lub ja tylko na takich trafiłem) ale dla swojego dobrego samopoczucia możesz sprawdzać posty uzytkownikow i ich "rangi" każdy z użytkowników może wydać innemu opinie dobra lub złą (np jeśli nie stawił sie na umowione spotkanie i sie nie wytłumaczył)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to obawy mam do dzisiaj chociaż minęło parę lat jak tu jestem zarejestrowany.. Bo ja taki nieśmiały jestem..

A obawiam się, że jak spotkam jakiegoś fajnego króliczka to nic mnie nie zatrzyma żeby go zjeść :lach:

Ale jak dotąd okazuje się, że wcale takim złym wilkiem nie jestem bo króliczków spotkałem wiele i każdy z nich uszedł z życiem :)
Zatem jak widzisz po mojej skromnej historii mojego jestestwa na tym zacnym forum nie jest tak strasznie jakby się wydawać mogło...

Witaj i rozgość się na dłużej :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym była jednak ostrożna. Zawsze.

Prawda. Jest tu wiele fajnych osób, z któeymi poznałam się na zlocie i spotykam na kawkach i ogniskach.

Jednak to forum ma kilka tysięcy użytkowników, którzy tylko są.

Wielu nie udziela się na forum. Natomiast na czacie czy pw owszem.

Nigdy nie wiesz, kto jest po drugiej stronie.

Również mam szczęście do poznawanych osób. Jednak mimo demona szaleństwa staram się nie zapominać o moim bezpieczeństwie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj

Wystrzegaj się .........Drani, a wszystko będzie dobrze ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja tylko przed kobietami fatalnymi ostrzegam ;) reszta całkiem spoko...niegroźni 

a serio to na kawie nikt się na ciebie nie rzuci i nie zgwałci...najczęściej to obie strony maja coś do zyskania ale i do stracenia (jak by ktoś chciał copś złego zrobić...jak to w życiu)

udanych łowów :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a serio to na kawie nikt się na ciebie nie rzuci i nie zgwałci

hmmm.......to po co na tą kawę się umawiać ??? ;) 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...