Skocz do zawartości
Kiki

Nic nie trwa wiecznie....

Rekomendowane odpowiedzi

Problem tkwi w tym, że czuję się stara a nie dojrzała i wykwintna. Samoocena poleciała na łeb na szyję. Odcinam się więc od kochanków żeby nie widzieć rozczarowania w ich oczach i nie pogarszać jeszcze obecnego stanu.

Mam podobnie, ale walczę z tym.

Z różnym skutkiem..

Wiem, ze wielu młodych mężczyzn lubi dojrzałe, ale właśnie mnie to wkurza, że moglabym być celem, wyzwaniem jako ta "starsza" .

Zreszta już od dawno dużo mlodszych omijam z daleka.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Problem tkwi w tym, że czuję się stara a nie dojrzała i wykwintna. Samoocena poleciała na łeb na szyję. Odcinam się więc od kochanków żeby nie widzieć rozczarowania w ich oczach i nie pogarszać jeszcze obecnego stanu.

Jezeli zauwazasz rozczarowanie w ich oczach poprostu nie zasługują na miano kochanka... nie są warci Twojego czasu. Kobieta w obecnosci Kochanka (przez duże K) powinna czuc sie atrakcyjna i pożądana, to on powinien o to zadbać a w zasadzie czuć. Jestescie dla nas atrakcyjne nie tylko przez pryzmat samej cielesności, atrakcyjności fizycznej, ktora niewątpliwie jest ważna, ale przez całokształt relacji, wzajemnego zrozumienia, poczucia bliskości i zaangażowania. Taka relacja jest samonapedzajacym sie perpetum mobile, ktore nie pozwoli na ta abyś tę rezygnację zobaczyła w ich oczach.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na  całe szczęście nie mamy wybitego na czole terminu przydatności do spożycia. :->

Najlepsze rzeczy w moim życiu (no dobrze, dobrze, nie licząc dzieci) spotkały mnie kiedy miałam już  od dość dawna skończoną czterdziestkę i smętnie  szurając piętami, udawałam się  na własne życzenie  na erotyczną oraz uczuciową  emeryturę.

Mężczyzna po czterdziestce może być rewelacyjnym Kochankiem, a młody wcale niekoniecznie. Moim zdaniem to nie zależy od wieku a od wielu cech, gdzie  wiek nie decyduje o niczym.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiki mam podobne obawy i wątpliwości co Ty. O ile dojrzały mężczyzna jest w cenie to stara baba prędzej pójdzie w odstawkę niż trafi do łóżka. Dlatego też moja aktywność na forum przygasa z każdym miesiącem.

Nie wiem co masz na myśli mówiąc stara baba ale  prosta sonda, zrejestruj się na przykład na takim dajmy na to  Zbiorniku i wrzuć tylko JEDNO atrakcyjne zdjęcie i zobaczysz. Polecam jako doświadczenie,  będzie  ciekawie. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

MELOpauzy :P;)

O, to coś dla mnie, dla MEL. Najpierw MELOpauza, a dłuuugo potem MELOzaur :)

A tak w ogóle, to Rittka nie masz racji z tym wiekiem, bo też Cię widziałam. O żadnej emeryturze dla Ciebie nie może być mowy. Ani dla Ciebie, ani dla mnie, ani dla wielu tutaj kobiet. 

Dopóki nie mam demencji i pamiętam hasło do ZK i potrafię się zalogować, nie trzęsą mi się ręce, nie cieknie niekontrolowanie ślina i nie chodzę w big-pielusze to sobie tutaj będę, bo chcę. A nie muszę się podobać wszystkim.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu rozumiem, że Ritta może się czuć tak, a nie inaczej. Kazdemu czasem jakaś palma odbije ;) ale ja wiem jak Ritta wyglada i traktuje Jej wpis jako coś w rodzaju... nie wiem, abstrakcji albo innej MELOpauzy :P;)

czyli bingo :) ja pocieszam że daleko jej do ... ;) 

do pełni szczęścia kiedy przestanie zastanawiać się nad swoim "wiekiem"

każda kobieta jest piękna jeśli się taka czuje :) 

i rozsmieszajają mnie młode LASKI które biadolą nad sobą mówiąc szczerze ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i rozsmieszajają mnie młode LASKI które biadolą nad sobą mówiąc szczerze ;)

śmiało, nie krępuj się :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Drogie Panie - wiek nie jest wymówką:-)

Pani na zdjęciu jest po 60-tce.

Chociaż moja ocena chyba nie do końca jest obiektywna gdyż w końcu mam starszą żonę:-)

M.

post-19872-0-69709300-1497471503_thumb.jpg

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

śmiało, nie krępuj się :D

heh...
tak mentalnie mnie rozsmieszają ;)

Jezeli zauwazasz rozczarowanie w ich oczach poprostu nie zasługują na miano kochanka... nie są warci Twojego czasu. Kobieta w obecnosci Kochanka (przez duże K) powinna czuc sie atrakcyjna i pożądana, to on powinien o to zadbać a w zasadzie czuć. Jestescie dla nas atrakcyjne nie tylko przez pryzmat samej cielesności, atrakcyjności fizycznej, ktora niewątpliwie jest ważna, ale przez całokształt relacji, wzajemnego zrozumienia, poczucia bliskości i zaangażowania. Taka relacja jest samonapedzajacym sie perpetum mobile, ktore nie pozwoli na ta abyś tę rezygnację zobaczyła w ich oczach.

pięknie napisane ! :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Drogie Panie - wiek nie jest wymówką:-)

Pani na zdjęciu jest po 60-tce.

będę taka sama, tylko grubsza, zgarbiona i bez włosów ;)

a i szluga na warę ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...