Skocz do zawartości
Kiki

Nic nie trwa wiecznie....

Rekomendowane odpowiedzi

Nie szukaj ukrytych znaczeń ta gdzie ich nie ma

OK, przyjme roboczo że jeszcze nie ma... :dobre: 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no widzisz... co do flauty... bezczelnie twierdzę, że dużo zależy od kochanki w jaki sposób podejdzie do sytuacji

w takich nowych relacjach czy zbyt duże pragnienie / podniecenie / stress bywają naszymi przeciwnikami

jednak przy odrobinie taktu i wiekszej ilości czasu poświęconego na spotkanie flauta mija...tak samo jak na jeziorze...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no widzisz... co do flauty... bezczelnie twierdzę....

Hmmm z pełną premedytacją żądam dowodów empirycznych na owa bezczelność tego twierdzenia :klaszcze:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm z pełną premedytacją żądam dowodów empirycznych na owa bezczelność tego twierdzenia :klaszcze:

Organizuj flautę :lach: inaczej nie uda mi się dowieść

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mysle @Kiki, ze powinienes juz dac sobie spokoj. I tak juz zadnej nie poderwiesz w takim wieku - 40 lat, czlowieku, 1000 lat temu to ludzie juz w grobach byli a ty myslisz o sexie? Sex to jest dla mlodych - tak maxymalnie do 19-stego roku zycia! Mysle, ze powinienes juz rozpoczac poszukiwania jakiegos dobrego domu spokojnej starosci, spisac testament, rozpoczac pisanie ksiazki z twoimi wspomnieniami. Sa fajne polisy - takie co nie pytaja o stan zdrowia, a zapewniaja godny pochowek, bez problemow dla Twoich najblizszych - sprawdz bo po 40-stce to juz przydatne. Jesli jeszcze ci staje to tylko iluzja, powinienes sie tego wstydzic! W takim wieku!

Stary i glupi! 

Jak by co - to sarkazm :-) Sam to mialem kilka lat temu ... Lekarz powiedzial - urodziny sa po to zeby je przezywac! Wiec Kiki wybieraj:

Albo do piachu albo do lozka!

:-)

Niektorzy mlodzi nawet sie swoja wiedza dziela! - pamietasz?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Organizuj flautę inaczej nie uda mi się dowieść

Kurna gdzie teraz brom kupić???? Mnie już sam pomysł eksperymentu "wiatru w żagle" napędził  :erection:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurna gdzie teraz brom kupić???? Mnie już sam pomysł eksperymentu "wiatru w żagle" napędził :erection:

Dobra. To zatem wezmę też na siebie. Umiem doprowadzić do stanu, że się wszystkiego odechciewa :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Umiem doprowadzić do stanu, że się wszystkiego odechciewa

Kobietą jesteś, zatem to cecha genetyczna żadna sztuka,,, np.wystarczy, że powiesz "napraw zlew" i już:DD

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobietą jesteś, zatem to cecha genetyczna żadna sztuka,,, np.wystarczy, że powiesz "napraw zlew" i już:DD

krew wysysam powoli... delektuję się powolnym bladnięciem ofiary....

dobra, ciiii.... temat niby Twój ale my tu nie na temat "kogucimy"

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiki mam podobne obawy i wątpliwości co Ty. O ile dojrzały mężczyzna jest w cenie to stara baba prędzej pójdzie w odstawkę niż trafi do łóżka. Dlatego też moja aktywność na forum przygasa z każdym miesiącem.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...