Skocz do zawartości
WiktorK

Była dziewczyna

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedy byłem jeszcze nastolatkiem miałem niezwykłą dziewczynę - inteligentną, szczupłą, niezwykle uwodzicielską i z pięknym dużym biustem. Ćwiczyliśmy klimat BDSM - wiązanie, scenariusze, ale z seksem czekaliśmy do ślubu (nie licząc seksu oralnego). Ślub nigdy nie nastąpił; rozstaliśmy się a dziewczyna wyjechała do egzotycznych krajów. Myślałem, że to koniec tej znajomości, a już na pewno koniec zabaw z piękną Justyną.

Jakiś czas temu dowiedziałem się, że dziewczyna wyszła za mąż, co tym bardziej przekreśliło szanse na jej powrót. Kilka tygodni temu odezwała się; chciała porozmawiać i złapać na nowo kontakt. Do kawiarni przyszła sama - ubrana w czarną skórzaną minispódniczkę i czerwoną bluzkę z koronkowym dekoltem. Wydawało mi się, że miała na sobie pończochy, ale pewnie były to tylko rajstopy.

Kiedy zacząłem z nią rozmawiać, poczułem jej zapach, spojrzałem w jej oczy, w moich żyłach krew zagotowała się. Poczułem znowu tę młodzieńczą chuć, chociaż starałem się nie dać tego po sobie poznać. Rozmowa przebiegała dziwnie, tematy były przypadkowe a Justyna była dziwnie podenerwowana. To nietypowe dla niej zachowanie - pamiętałem ją jako pewną siebie, przebojową dziewczynę. W końcu pożegnaliśmy się a ja byłem zupełnie skołowany. Nie rozumiałem dlaczego właściwie chciała się spotkać.

Po kilku dniach Justyna zadzwoniła z kolejną propozycją spotkania - tym razem mieliśmy spotkać się w parku. Początkowo rozsądek podpowiadał mi, żeby odmówić - w końcu była mężatką a sposób w jaki na mnie działała tylko mieszał mi w głowie. Zgodziłem się, kiedy powiedziała, że chce ze mną porozmawiać o jednej konkretnej rzeczy, ale to dla niej trudne i nie odważyła się przy pierwszym spotkaniu.

Kiedy dotarłem do parku, czekała już na ławce. Czytała książkę z nogą założoną na nogę. Miała na sobie bladoczerwoną minisukienkę z odsłoniętymi ramionami i sandałki na stosunkowo niewielkim obcasie.

- Przejdźmy się - powiedziała, chowając książkę do torebki - Przejdę od razu do rzeczy. Pamiętasz scenariusze, które realizowaliśmy, gdy byliśmy razem?

- Masz na myśli fantazje seksualne czy kółko filmowe?

- Dobrze wiesz, że nie chodzi o kółko filmowe.

- W takim razie pewnie, że pamiętam. Zdarza mi się wracać do nich w myślach.

- A pamiętasz tę niezrealizowaną, którą przerwałam w trakcie?

- Tę, w której miałaś być moją uległą dziwką?

- Tak, właśnie tę... - zarumieniła się,

- Oczywiście, że pamiętam - ja też musiałem się zarumienić, bo na wspomnienie tej planowanej wspólnie fantazji krew zaszumiała mi w uszach,

- Bo widzisz... Bardzo kocham mojego męża i chcę żeby był ze mną w pełni szczęśliwy.

- To chyba dobrze.

- Tak. Widzisz - mojemu mężowi bardzo podoba się to, że robiłam takie rzeczy z kim innym i kiedy opowiedziałam mu o tej niezrealizowanej fantazji, zaczął nalegać żebym ją zrealizowała.

Mój wyraz twarzy musiał być kwintesencją zdziwienia i niedowierzania - zatkało mnie - dopiero po chwili spytałem:

- Dlaczego mi o tym mówisz?

- Bo to nie z mężem miałabym zrealizować tę fantazję - powiedziała patrząc na mnie znacząco.

- O ile dobrze pamiętam, to mówiłaś, że tych rzeczy NIGDY nie zrobisz. Czy to się zmieniło?

- To, że tu jestem powinno ci starczyć za odpowiedź. Pytanie czy piszesz się na to.

- Nie chcę drugi raz usłyszeć, że jestem zboczony i, że jak podobają mi się takie rzeczy, to powinienem poszukać sobie nimfomanki. Poza tym, jak już wspomniałem, wracałem do tej fantazji w myślach i zdążyła trochę ewoluować.

- To znaczy?

- To znaczy, że teraz chciałbym więcej.

- Więcej?! To da się więcej?!

- Da się - powiedziałem, nie mogąc powstrzymać uśmiechu, którego nie powstydziłby się sam Lucyfer.

:redevil:

Napiszcie, jak Wam się podoba wstęp. W razie pozytywnego odzewu nastąpi ciąg dalszy.

W.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie sie podoba haha moja wyobraznia juz działa  :mrgreen:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No w takim momencie przerwać wrrrr..Jasne ze się podoba .I pamiętaj w takim momencie przerywać,to ty napięcia nie zbudujesz u czytelnika,tylko wrogów sobie narobisz. .Dawaj ,dawaj cześć dalszą ,bo się podoba.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wątek został przeniesiony. Rozumiem, bo to rzeczywiście bardziej przypomina opowiadanie niż krótkie streszczenie fantazji.

Tym niemniej pendrive z dalszym ciągiem został na drugim końcu Polski i mają mi go przesłać pocztą :/

Obiecuję, że opublikuję dalszy ciąg, kiedy tylko sprzęt do mnie wróci.

W.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Napiszcie, jak Wam się podoba wstęp. W razie pozytywnego odzewu nastąpi ciąg dalszy.
W.

Jest pozytywny odzew :) czekamy na ciąg dalszy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...