Skocz do zawartości
shisha

Awans na bulla?

Rekomendowane odpowiedzi

A teraz przeczytaj jak uzupełniłaś poprzednią swą wypowiedź, bo to uzupełnienie wiele zmienia.

Permanentny flirt, to jednak chyba coś innego niż normalne, koleżeńskie, uprzejme zachowania, prawda?

Najwyraźniej nie zrozumiałaś. :)

Dokładnie to samo myślę o Tobie. jesteśmy kwita, hihi.

Pojawiła się jednak wypowiedź żony, a przed jej uzupełnieniem to wyglądało, siermiężnie mówiąc, tak: "dopóki jej nie bzyknie, to nawet niech się trochę powysila. Ale jak będzie po, to niech pani kochanka spada na drzewo". ;)

Nie taka była moja intencja, dziwię się, że taką właśnie mi przypisujesz. Ale basta, bo to już off top chyba.

BTW

Dużo czytam tu w różnych wątkach, że kochanek powinien się dopasować do pary. A kochanka to już nie? Na czym polega ta różnica, hmm? Chyba założę osobny wątek, bo to już nie ma związku z pytaniem autorki.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dużo czytam tu w różnych wątkach, że kochanek powinien się dopasować do pary. A kochanka to już nie?

Wszyscy powinni się dopasować. Para też.

Ani kochanek, ani kochanka to nie kotlet mielony. ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętaj, że większość z nas do zk została podstymulowana przez mężczyzn.  A dlaczego dalej w temacie jesteśmy - jakże przyjemny jest flirt, adoracja, erotyczne spełnienie o którym możesz w domu porozmawiać

calkowicie sie zgadzam, przynajmniej w duzej czesci tak jest i u mnie bylo dokladnie tak samo. To ja zainicjowalem. Jak mowilem zonie - w zdradzie zwyczajnej z 3 osob - zakladajac, ze  zdradza zona meza lub odwrotnie, to przyjemnosc  maja, gorzej z osoba zdradzana. W ZK wszystkie 3 osoby czerpia przyjemnosc, a jak mozna o tym porozmawiac? Wlasnie, tak jak opisalas - i te flirty, adoracje itd. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...