Skocz do zawartości
shisha

Awans na bulla?

Rekomendowane odpowiedzi

Całkowicie rozumiem punkt widzenia Może?

A ja całkowicie nie rozumiem. :D

Tzn. ja akurat nie muszę jakoś specjalnie długo i namiętnie flirtować, choć to, oczywiście przyjemne bardzo bywa. ;) Często jednak to impuls, potrzeba chwili, czy jakkolwiek to nazwiemy. ;)

Niemniej jeśli już jest jakiś flirt, a potem cisza, to... czuję się zawiedziona.

Nie, nie tym, że "bzyknął i sobie poszedł", bo przecież robię to samo w gruncie rzeczy. :D

Ale - w moim odczuciu - brakiem manier.

A skoro brak manier, to szkoda mi czasu zmarnowanego na flirt. :P

I tu nie chodzi nawet o jakiś  "flirt po". Po prostu zwykłą, ludzką znajomość, uprzejmość, może nawet empatię. ;)

Jakby tak bez wcześniejszego flirtu i każde "czapkę na głowę i w swoją stronę", to jakoś takie bardziej naturalne mi się wydaje. Zero oczekiwań, poza seksem, to i żadnych zniesmaczeń po. ;)

Ale, ale... moje drogie Panie - to miecz obosieczny. ;)

I cenna wskazówka dla Kochanków, że właściwie jak Was tak potraktują, to nic wielkiego się nie stanie. ;)

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I cenna wskazówka dla Kochanków, że właściwie jak Was tak potraktują, to nic wielkiego się nie stanie. ;)

Całkiem nie tak. Mi by było przykro. I czułabym się rozczarowana i zawiedziona gdyby PO była cisza. Przecież mówiłam, że wcale nie musi być to logiczne i konsekwentne :D Czyż ludzie nie są często zlepkiem wzajemnie wykluczuajacych się przeciwstawieństw.

czyż to nie jest paradoksalne... bo my kobiety (przynajmniej część z nas) chce aby to PO było i aby tych PO było więcej i więcej spotkań z tyko konkretnym mężczyzną i więcej PO między kolejnymi spotkaniami a jednocześnie nie chcemy wiedzieć, że nasi mężczyźni ofiarują to PO innej kobiecie... a przecież czysto teoretycznie powinnyśmy rozumieć takie potrzeby i taki sposób kontynuowania relacji

jak pisze Iko teoretycznie należałby wcielić się w skórę kochanki męża. Praktycznie -  jednej się to udaje a drugiej nie, albo i udaje się ale tego nie chce. I cóż z tym zrobić?

Zouza jakie są Twoje odczucia gdy Twój facet flirtuje nawiązując jakąś tam bliższą więź? Jak sobie radzisz z uczuciami temu towarzyszącymi?

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I cóż z tym zrobić?

Ćwiczyć empatię, do upadłego. ;)

Zouza jakie są Twoje odczucia gdy Twój facet flirtuje nawiązując jakąś tam bliższą więź? Jak sobie radzisz z uczuciami temu towarzyszącymi?

Nie mam takiego problemu.

Na drugie mam EMPATIA. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Empatyczna Zouza - toż to ogień i woda w jednej osobie.  Ja mają empatię czasem gdzieś gubię.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Empatyczna Zouza - toż to ogień i woda w jednej osobie.

Ritto, czasem sama się dziwię, że tyle jej mam, mimo mojego malutkiego i rzadko używanego sumienia. ;)

Że bywam złośliwa troszkę, ironiczna, nie znaczy, że pozbawiona wyższych uczuć. ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ćwiczyć empatię, do upadłego.

cóż to takiego ta empatia? strasznie modne słowo......mi się kojarzy z zupą azjatycką

Że bywam złośliwa troszkę, ironiczna, nie znac

ufffff
mi wmawiają,że to sie wyklucza;P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

cóż to takiego ta empatia? 

To inaczej brak skurwysyństwa i znieczulicy w drugiej osobie...

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

gdyby mezczyzna , z ktorym poszlam do lozka PO zamilknal i sie nie odzywal , uznalabym , ze bylam tak beznadziejna , ze ucieka , gdzie pieprz rosnie , albo , ze jednak cale zajscie bylo błędem no chyba , ze bylaby to tylko zabawka danej chwili  , ktorej nie mialabym ochoty poswiecic wiecej czasu , w innym przypadku lubie miec kontakt , nawet taki zwykly , przyjacielski , czasem jakies male swinstewko , badz zdjecie i nawet wowczas , gdzy zona wszystko kontroluje , bo to tylko gesty sympatii , a nie żar milosci

100% racji, nic dodac, nic ujac - krotko i na temat :dobre:  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

gdyby mezczyzna , z ktorym poszlam do lozka PO zamilknal i sie nie odzywal , uznalabym , ze bylam tak beznadziejna , ze ucieka , gdzie pieprz rosnie , albo , ze jednak cale zajscie bylo błędem no chyba , ze bylaby to tylko zabawka danej chwili , ktorej nie mialabym ochoty poswiecic wiecej czasu , w innym przypadku lubie miec kontakt , nawet taki zwykly , przyjacielski , czasem jakies male swinstewko , badz zdjecie :) i nawet wowczas , gdzy zona wszystko kontroluje :) , bo to tylko gesty sympatii , a nie żar milosci

Facet doskonale zna swoją Partnerkę i Przed wie jak będzie PO. - przynajmniej ja to wiem ;)

a jeżeli PO ma wyglądać tak jak napisałaś to najlepiej niech nie zaczyna. Przykro będzie jego Partnerce, Kochance i zostawi po sobie bardzo nie miłe wspomnienie nawet jak w trakcie było super.

Warto docenić to co się ma i nie robić nic wbrew sobie. ...

ot taki mój Damski punkt widzenia :P

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale rozumiem, że w drugą stronę też tak to działa?

Kochanek ma Cię - pardon - bzyknąć i ani widu, ani słychu? ;)

Popadasz w skrajność i nie rozumiesz. A za chwilę piszesz, żeby ćwiczyć empatię. Ćwicz, szczególnie wobec zachowań, które są Ci obce, ale przecież niespecjalnie szkodliwe ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...