Skocz do zawartości
shisha

Awans na bulla?

Rekomendowane odpowiedzi

Szczytna idea, w dodatku już dawno wcielona przecież w życie :)

No wszystko pięknie, ładnie, ale jakby jeden człowiek z drugim człowiekiem wyczyniał rzeczy nieludzkie, to inny człowiek obu "człowiekom" kark przetrącić może ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pozwolisz, że dopytam: - czy zatem ma w sobie duszę rogatki? - czy czerpie satysfakcję z Twoich spotkań z innymi - czy rozmawiacie o jej emocjach związanych z Twoimi spotkaniami z innymi

- pewnie cos jest na rzeczy

- jak wyzej

- rozmawiamy w obie strony, zona opowiada mnie, ja Jej, moze wyswiechtane nieco to jest, ale nazywa sie rownouprawnienie  :lol:

nie wiem czy Cie satysfakcjonuja moje odpowiedzi, ale krotko i na temat 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czy Cie satysfakcjonuja moje odpowiedzi, ale krotko i na temat 

oczywiście, dziękuję

pytam dalej.... jeśli mogę...

to kto z Was pierwszy zaczął aktywnie działać w zk,

jeśli to byłeś Ty to chętnie się dowiem jakie były jej reakcje emocjonalne

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oczywiście, dziękuję   pytam dalej.... jeśli mogę... to kto z Was pierwszy zaczął aktywnie działać w zk, jeśli to byłeś Ty to chętnie się dowiem jakie były jej reakcje emocjonalne

Wiec to byla moja inicjatywa z zk, to ja namawialem zone, wiesz zapewne, cale godziny przegadane itp, ale zanim ktores z nas skorzystalo, to doszlismy do wnioskow, ze mamy wolna reke i ja rowniez moge korzystac - co zreszta jest napisane w moim profilu. A dodatkowo zaspokoje Twoja ciekaowosc - zona skorzystala pierwsza, jakos tak byla szybsza ode mnie.............. a moze chcialem, zeby byla szybsza? :D  

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

przepraszam za wtręt ale pewnie nie doczytałem wszystkich maili ... czyli mam szansę na rozwój ...

rogacz - bull - kochanek ?!?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz ale to tak jakbyś proponowała rybie awans na ptaka ... albo odwrotnie ptakowi na rybę

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz ale to tak jakbyś proponowała rybie awans na ptaka ... albo odwrotnie ptakowi na rybę

ktosiu doczytaj temat to raz

a dwa - nie mierz wszystkich swoją miarą

są naprawdę różne typy relacji hw + rogacz i obie strony bywa, że ewoluują 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Iko ewolucja = rozwój (tak w uproszczeniu)

o ile wiem biologicznie każdy organizm ewoluuje do wyższych form

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale czy teraz odnosisz się do tematu czy czepiasz się słówek?

i to i to

zmianę preferencji w dowolnym kierunku trudno uznać za ewolucję (czy HW jest wynikiem ewolucji wiernej żony?)

a odnosząc się do meritum...wydaje mi się, że każda zmiana układu musi wypływać z potrzeb obojga partnerów . Jakiekolwiek wymuszenia (wymęczenia) zawsze skończą się źle

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wybieram czerwoną pigułkę i zobaczę dokąd prowadzi królicza nora

zawsze wybiorę fioletową ... to taki syndrom iścia na ukos

a bardziej merytorycznie

każdy związek rozwija się (lub zwija) w kierunkach wytyczanych przez oboje partnerów . Dobrze jeżeli to wytyczenie oparte jest na empatii bo to gwarantuje równowagę emocjonalną i w sumie trwałość układu. Czy chciałbym zdegradować się do roli bulla lub co gorzej kochanka ?  nie sądzę ale... wróć wyżej - empatia

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...