Skocz do zawartości
shisha

Awans na bulla?

Rekomendowane odpowiedzi

zero arbitralności, pięknie zebrane i choć usystematyzowane to lekko prozą okraszone :*

zgadzam się z Tobą bardzo w powyższym podsumowaniu

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:*

Ten fragment mi sie najbardziej podoba :) , uznam za komplement. Dziekuje. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ciekawy temat i życiowy z pozycji tego forum (wypowiedziałem się już raz, ale tak humorystycznie, teraz bardziej na poważnie) - piekielnie skomplikowana to jest materia. Przeczytałem wszystkie posty, prezentujecie tu różne zdania i dobrze, po to właśnie jest forum i to w zasadzie powinienem napisać przez duże F. 

Ile ludzi tyle podejść do tematu. Nie ze wszystkimi się zgadzam, ale szanuję odmienne zdania.

Ja, na szczęście, nie mam z tym problemu, moja żona jest osobą bardzo wyrozumiałą i nie robi żadnych problemów. Kocham Ją za całokształt, a to jest jednym z elementów tego całokształtu. 

Wszystkim życzę spełnienia w seksie, najlepiej w porozumieniu z partnerem/ką, tak by związki trwały, czego przykładem jest mój. Gwoli ścisłości napiszę, że od niedawna jesteśmy  w ZK, ale mamy do siebie 100% zaufania. Bez niego nie byłoby mnie tu. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja, na szczęście, nie mam z tym problemu, moja żona jest osobą bardzo wyrozumiałą i nie robi żadnych problemów.

Pozwolisz, że dopytam:

- czy zatem ma w sobie duszę rogatki?

- czy czerpie satysfakcję z Twoich spotkań z innymi

- czy rozmawiacie o jej emocjach związanych z Twoimi spotkaniami z innymi

lista pytań zapewnie urośnie gdy poznam odpowiedzi :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To nie jest tak że rogacz nie szaleje, przecież to co robi HW jest najczęściej motywowane przyjemnością dla rogacza czyli on już przecież “sobie szaleje” jedynie w nieco odmienny sposób niż jego HW.

no właśnie....słuszna uwaga !

przecież frajdą rogacza jest własnie bycie rogaczem :) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

przecież frajdą rogacza jest własnie bycie rogaczem

Nasuwa się pytanie kiedy rogaczowi przestaje to wystarczać ?  Wcale nie muszą ale mogą ewoluować potrzeby...  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nasuwa się pytanie kiedy rogaczowi przestaje to wystarczać ?  Wcale nie muszą ale mogą ewoluować potrzeby...  

ale tu nie o rogaczach ma być mowa lecz o doświadczeniach kobiet gdy ten jest w fazie przeobrażania ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale tu nie o rogaczach ma być mowa lecz o doświadczeniach kobiet gdy ten jest w fazie przeobrażania ...

Ale jeśli on nie jest w stanie przeobrażania to tematu nie ma, wiec temat jest dość pokrewny… może nawet powiedzialbym ze to swego rodzaju wstęp, ale nie bede sie upieral.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jeśli on nie jest w stanie przeobrażania to tematu nie ma, wiec temat jest dość pokrewny… może nawet powiedzialbym ze to swego rodzaju wstęp, ale nie bede sie upieral.

pokrewny owszem... ale chodzi o hw emocje gdy ów idzie dalej... to nurtuje shishę i mnie baaaardzo... i to czytam z początkowego postu :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale chodzi o hw emocje gdy ów idzie dalej...

A dla mnie, jak sądzę, te emocje byłyby inne, gdybym to ja zaproponowała; a całkiem już inne, gdyby pomysł wypłynął od rogacza.

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...