Skocz do zawartości
shisha

Awans na bulla?

Rekomendowane odpowiedzi

Nie znam się, więc się wypowiem ;) szczególnie, że dotyczy to również mojej osoby.

Ja to się znam na wszystkim więc Ci powiem Gooralu, że nie wyciągasz wniosków.

więc poszedłem trochę dalej niż niewinny flirt, ale nie dalej niż pocałunek.

I za to zostałeś zabity? Za pocałunek? To oznacza, że w skali zazdrośnic nie jestem w czołówce :)
  • Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie, czy jednak nie mamy prawa (jako ludzie, czyli zarówno kobiety jak i mężczyźni) do zmiany zdania? Przecież świat się zmienia, a wraz z nim nasze poglądy, ba - cele, marzenia...

.

... wchodząc w temat, nigdy nie było mowy o czymś więcej niż układ HW-rogacz, ba przez myśl mi nie przeszło, że będzie równouprawnienie. Więc czekam, zobaczymy, co przyniesie przyszłość.Tak, czy siak i tak było warto :-> .

Te wypowiedzi i wcześniejsza chyba Enviego (ale z telefonu i tak ciężko się pisze i cytuje tak więc nie będę wracał do poprzednich stron) są jakby tak zbieżne z naszą historią i zdaje mi się że i innych par. Ewolucja i zmiana postrzegania - i tak w moim jak i przedmówców przypadku katalizatorem był zlot (Gooral ;) ,

alkohol, zabawa, feromony.

Kurcze dodatkowo nie zawsze jest jednak tak że co wydarzyło się w Vegas zostaje w Vegas.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I za to zostałeś zabity? Za pocałunek? To oznacza, że w skali zazdrośnic nie jestem w czołówce :)

Słowa nie powiedziałam. Ręki nie uniosłam. Spojrzałam li tylko. Nie jestem zazdrosna. To coś innego jest. :facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Słowa nie powiedziałam. Ręki nie uniosłam. Spojrzałam li tylko. Nie jestem zazdrosna. To coś innego jest. :facepalm:

A mogłaś zabic :lach:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a doczytałeś o ewolucji społecznej i kulturowej?

mamy... mało tego... cały czas się zmieniamy, uczymy...

mamy złe i dobre nauki i one znowu powodują ewolucje

Tak doczytałem, choć nie dam głowy, że wszystko zrozumiałem :D ostatnio bliżej mi do filozofii Kubusia Puchatka niż Darwina :D Czy to jednak nie Darwin rzekłszy niegdyś: "zasadniczą cechą instynktu jest to, że się go słucha niezależnie od tego, co mówi rozum"?
  • Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to się znam na wszystkim więc Ci powiem Gooralu, że nie wyciągasz wniosków.

Mimo to nie zaskoczyłaś mnie, Ritto, ale dzięki za spostrzeżenie.

Będę wiedział do kogo się zgłosić, żeby pogadać o niczym ;)

- i tak w moim jak i przedmówców przypadku katalizatorem był zlot (Gooral ;) ,

alkohol, zabawa, feromony.)

Wtedy właśnie przekonałem się, jak wiele trzeba między sobą ustalić, jak wiele szczegółów omawiać, jak często poruszać najdrobniejsze szczegóły przeróżnych wątków, bo inaczej można wyrządzić sobie nawzajem ogromną krzywdę.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a niby co?

Nie byłam zła. Nie było scen. Dziwnie się czułam z tą wiedzą. Jednak jesteśmy w fazie dialogu i jak widać mini prób.

Niektórzy panowie widzą coś w moich oczach co być może ja nieświadomie komunikuję i się tego lękają.

Nie wiem co to było. My naprawdę bardzo bardzo dużo ze sobą rozmawiamy na temat zk.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Życie, zloty i upadki.

Piękne, wieszam sobie nad biurkiem :D
  • Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...