Skocz do zawartości
shisha

Awans na bulla?

Rekomendowane odpowiedzi

...ale tego o wybieleniu nie rozumiem

Prosiłem o powrót do meritum tematu. Wybielanie, znaczy stawianie całej sytuacji oraz śmieszności wszystkich pozostałych za wyjątkiem siebie. Lubisz się pośmiać, śmiej się z siebie :) Lubie ludzi z rezerwą, bardzo mi tacy imponują.

Pomówmy o awansach na Bulla.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo u nas układ jest jasny ja korzystam i się bawię on fizycznie NIE korzysta

W rozmowach nie raz przewijała się opcja ze jak by co MI służy sprzętem

I mówiąc szczerze nie wiem jak to się stało (choć domyślam się ) ze wylądował w czyichś ustach

Nie podobało mi się to ale nie protestowałam bo byłam zajęta sobą

Uznałam ze już się stało i wpierdziel dostanie później :P

Widziałam po minie itd ze nic z tego nie będzie i tak

I sytuacja nie była śmieszna bo to było rozczarowanie i porażka

Uznałam ze lepiej się śmiać niż biadolić

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uznałam ze już się stało i wpierdziel dostanie później :P Widziałam po minie itd ze nic z tego nie będzie i tak

i to jest dobre, wpisane w cuckold! Esesman w oczach i nawet fujara nie staje na zawołanie. Bo się boi. Jesteście Parą Cuckold złożoną z Rogacza UC i zimnokrwistej "suki" Femmefatale. Zabawne będzie co powiem, ale to fujary Staga nie stanięcie, to również komplement dla niego. Taki że go nie wypuszczasz na bulla, tylko trzymasz zazdrośnie i krótko.

Bardzo dobrze i punkt :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie tak :)

I prędzej sobie palec odgryzę niż wskarzę inną cipkę którą miałby się zająć...

Jestem samicą alfa :P a on 100% uległym rogaczem :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Eeeee, samica alfa to w stadzie rządzi, a Ty nie masz stada, hehe :P

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

po prostu chce zeby ON zobaczył jak to jest po drugiej stronie - nazwijmy to dobrocią serca :P

Ja bym zadał tutaj dwa podstawowe pytania, na które musisz sobie sama odpowiedzieć. Po pierwsze czy ON tego chce, bo jeśli to ma być na zasadzie "a niech posmakuje", to ani dla niego ani dla Ciebie może to nie przynieść przyjemności.
Drugie pytanie czy Ty to zniesiesz i czy chcesz to znieść. Jeśli tu nie będzie pozytywnej odpowiedzi to lepiej nie podejmować takiego wyzwania, a przynamniej odłożyć temat na jakiś czas.

To, że jesteśmy wierni w związku nie oznacza, że nie widzimy innych, atrakcyjnych dla nas ludzi. Wierność to kwestia świadomego wyboru.

O to to  to, muszę sobie to gdzieś zapisać jak Mini kolejny raz zapyta czy aby na pewno ja nie będę chciał zdradzać ;)

Gdybym to ja usłyszał, poklepałbym w ramię i uprzedził że to była ich ostatnia impreza. Każdego kto legitymuje się preferencjami Rogacza po to by wyliczyć przyszłą korzyść dla siebie, wyrzuciłbym bez wahania.

Sem, tylko czy to że tacy delikwenci nie przyjadą na kolejny zlot zmieni ich podejście?
  • Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chciałabym za bardzo prac swoich brudow tutaj, ani stawiać G w niezrecznej sytuacji ;) już coś przezylam mniejszego i większego w temacie i (co najgorsze!!!) to za moimi plecami. Co nie było najlepszym startem. Zrazilam sie i musiałam się wyciszyć. Ale zyje/żyjemy a temat powrocil. Chciałabym zwyczajnie żyć bez kłamstw i mojego "umierania" wewnętrznego. A wiadomo, że im bardziej się "zabrania", tym bardziej to, co zakazane smakuje.

I tak tkwie, w tej kropce ;)

(Jak będziecie to komentować to proszę bez osadów. Było minęło :) )

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieje ze to nie osąd (bo już wiem ze mogę złe rozumieć i być złe zrozumiana :P)

To chyba już zdrada NIE kontrolowana ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...