Skocz do zawartości
shisha

Awans na bulla?

Rekomendowane odpowiedzi

Dziewczyny, wiem, że niejedna z Was przez to przeszła, porozmawiajmy o tym publicznie, prooooosze :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zgodze sue z Zouzą.... jestem zdeklarowanym rogaczem, ktory jednak zmienil swoje preferencje na bulla i absolutnie nie chcialbym byc nazywany krypto rogaczem :).

No to jesteś zdeklarowanym bullem teraz.
Z czym więc się nie zgodzisz? ;)

nie wiem co musiałoby się w mojej głowie poprzestawiać bym się na coś takiego zgodziła...a co dopiero bym tego chciała! no way!!!

Zaraz, zaraz... a czy nie Ty pisałaś, że inne Panie z forum się starały, tylko Stag zaniemógł? :P
No przecież to chyba na Twoje życzenie było? :D
  • Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i memu...

z kilkoma hw już o tym rozmawiałam o jak sobie radzą...

temat dla mnie idealny... chciałabym mu ofiarować te same emocje, jakie ja dostaję

on twierdzi, że nie uniosę... wciąż rozmawiamy...

Mądry chłop :>

Myślę, że grunt to to, jak w związku postrzega się kobieta i co tak naprawdę 'bierze' z cuckoldu.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby ją przyjmować, to odnosząc ją np. do kobiety, która pod wpływem swojego męża/partnera stała się HW, należałoby by przyjąć, że wcześniej była "krypto wierna". A wiem, że tak nie jest :) To po prostu zmiana. Jeden z najbardziej podstawowych procesów, który towarzyszy nam przez życie. I to, że ta zmiana zaszła wcale nie znaczy, że to, co było wcześniej, nie było prawdziwe, nie było autentyczne.

To, że jesteśmy wierni w związku nie oznacza, że nie widzimy innych, atrakcyjnych dla nas ludzi. Wierność to kwestia świadomego wyboru.

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

on twierdzi, że nie uniosę...

Iko, daleko mi do znania Cię, takiego głębokiego, jak zna Cię R. A jednak też uważam, że nie uniesiesz. Na pewno nie teraz. A nie wiem, czy kiedykolwiek.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaraz, zaraz... a czy nie Ty pisałaś, że inne Panie z forum się starały, tylko Stag zaniemógł? :P No przecież to chyba na Twoje życzenie było? :D

No bo tak było Ale zrzucenie ubrań nastąpiło na MOJE potrzeby :) A że panie mają odruch ssania ;) .... (przepraszam was dziewczyny obie was uwielbiam i bardzo miło wspominam łącznie z tą niesubordynacją Staga...jak widać ciałem on i duchem mój ;):P )

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Iko, daleko mi do znania Cię, takiego głębokiego, jak zna Cię R. A jednak też uważam, że nie uniesiesz. Na pewno nie teraz. A nie wiem, czy kiedykolwiek.

Rozmawiamy. Drobne kroki czyni. Przekazał mi Twoje słowa ze zlotu :)

Od rozmowy do czynów droga bywa długa. Lub kończy się na rozmowie.

Fakt. Skoro wobec kochanka włączyła mi się terytorialność to dobrze nie rokuje na bycie rogatką.

Jednak. Tak bardzo się uczę siebie pod wpływem zk. Już dawno inne hw pytałam o te doznania..znaczy, że gdzieś tam głęboko we mnie jest to ... To idzie ze mnie. Nie ma tu nic a nic stymulacji z jego strony.

Mówiłam R, że taki temat się pojawił. Wypowie się i on i oboje czekamy na więcej przeżyć innych osób.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ok

Ja uznałam ze to zabawne określenie :)

Przepraszam zatem

Można post skasować ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko w porządku wracamy do meritum, postów kasować nie będziemy.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bo tak jak Zou uwazam , ze Ty sie do tej roli nie nadajesz , jak zreszta wiekszosc z nas HW

IKO żeńską odmianą Bulla? Nie sądzę.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...